Oficial: Subaru va dezvalui conceptul Legacy la Detroit

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 17.12.2008
Subaru a anuntat oficial ca va dezvalui in cadrul Salonului de la Detroit conceptul care va sta la baza noii generatii Legacy.

Desi anticipam ca Subaru va dezvalui in cadrul Salonului Auto de la Detroit conceptul care anticipeaza coupe-ul cu tractiune spate dezvoltat impreuna cu Toyota, se pare ca informatiile au fost false. Premiera pe care constructorul japonez o pregateste este intr-adevar un concept, care anticipeaza insa viitoarea generatie a modelului Legacy.

Vedeta standului Subaru va ingloba o noua filosofie de design, care ar urma sa promoveze liniile urmatoarelor modele din gama. Versiunea de serie a viitorului Legacy va fi pionierul noii abordari, atunci cand va fi dezvaluita la mijlocul lui 2010.

Teaser-ul publicat de japonezi pentru a mai indulci asteptarea fanilor nu tradeaza foarte mult din look-ul noului concept. Ceea ce dezvaluie insa imaginea este o mica parte din tendinta unui design mai agresiv, cu linii mai pronuntate, cu bosaje mai largi.

Potrivit oficialilor Subaru, prototipul va ingloba "cea mai noua tehnologie si arhitectura, oferind in acelasi timp un confort deosebit." Conceptul care va vedea "lumina zilei" la Detroit va fi propulsat de un motor Boxer de 3.6 litri care va fi completat de celebrul sistem de tractiune integrala Symmetrical All Wheel Drive.

via | CarScoop

Taguri: Legacy, Subaru, Toyota

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru