Oficial: Supermagazin online Maserati

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 13.04.2007
Maserati a deschis primul magazin oficial pe internet. Acesta ofera de la tricouri si umbrele la butoni de argint incrustati cu tridentul Maserati.

Maserati si-a lansat oficial magazinul online din care fanii marci Tridentului isi pot cumpara accesorii, produse de imbracaminte sau obiecte de colectie de pe site-ul special pe care italienii l-au deschis pe internet.

La online-shop-ul Maserati, fanii marci pot gasi de la tricouri originale cu logoul Maserati (care costa 31 de euro) la butoni din argint placati cu rodiu. Evident, ca orice magazin de firma auto care se respecta, Maserati online store ofera fanilor si editii limitate de modele la scara redusa, cel mai interesant fiind Quattroporte-ul din aluminiu (scara 1:10) care costa 504 euro.

Comentarii (3)

  • anonim
    none
    Oficial: Supermagazin online LOGAN =))
    0 0
  • sorinaccio
    butonii
    asta cu butonii e ceva mult mai rafinat; ma indoiesc de faptul ca o sa il vad vreodata pe guta sau pe minune sau pe vijelie purtand la camasa butoni maserati;despre tricou nu sunt asa sigur:). misto si geanta.sper k astia de la dacie nu se gandesc sa faca la fel cu loganu k arunca banii pe fereastra.ciaules!
    0 0
  • stil italian
    de cei mentionati mai sus, ca mi-e sila sa scriu poreclele pocitaniilor, sincer mi-e teama ca sunt in stare sa poarte orice... ca-s redusi e clar, doar ca atunci cind cumperi ceva in lumea asta, de obicei iq-ul si bunul simt nu prea conteaza. din pacate.
    lui "bermude si slapi" ar trebui sa ii dea banii inapoi si sa ii ia rolls-ul atunci, nu-i asa ? si sa-i deau un logan la fata aia a lui de intelectual....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru