OFICIAL: Volvo V60 costă 29.760 euro în România

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 10.11.2010
Versiunea break a lui S60 este disponibilă de astăzi şi în România. Modelul se numeşte V60 şi porneşte de la 29.760 de euro cu toate taxele incluse.

Volvo V60 este disponibil de astăzi în România. Versiunea de bază porneşte de la 29.760 de euro cu TVA inclus şi este echipată cu motorizarea T3 de 150 CP cu transmisie manuală. Versiunea de top a lui V60 este echipată cu motorul T6 de 304 CP şi beneficiază de tracţiune integrală şi transmisie automată Geartronic, iar preţul de pornire este de 52.638 de euro cu TVA inclus. În total, Volvo oferă cinci versiuni de echipare şi şase opţiuni de motorizare.

Două motorizări sunt diesel, iar patru sunt otto. Unităţile diesel sunt deja-cunoscutele D3 şi D5. Motorul D3 oferă 163 CP, în timp ce unitatea D5 oferă 205 CP. Ambele motorizări pot fi comandate fie cu o transmisie manuală cu şase trepte, fie cu o transmisie automată cu şase trepte. Versiunea D5 AWD poate fi comandată fie cu transmisie automată, fie cu transmisie manuală. Gama de motorizări pe benzină include unităţile T3, T4, 2.0 GTDi şi T6 AWD. Ulterior, cei de la Volvo vor oferi şi motorizarea T5 de 240 CP şi 320 Nm.

Nivelurile de echipare ale lui V60 se numesc Basic, Kinetic, Momentum, Summum şi Rdesign.

Nivelul standard include sistemul City Safety, WHIPS, şasiu dinamic sau confort, clima automată, sistemul de airbag-uri specific Volvo, plasă protecţie bagaje, duze spălător parbriz încălzite, sistemul de control al tracţiunii şi stabilităţii, jante din aliaj uşor de 16 inch şi multe altele.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA LISTA DE PREŢURI A LUI VOLVO V60 ÎN ROMÂNIA

Via | Volvo

Comentarii (20)

  • Mai urata la caroserie nici nu se putea.Pacat de motoare SI TABLA
    3 42
  • ieftin
    nu e scump chiar de loc la e bine arata!!!!!!!!
    27 6
  • BaditzaEx
    imi place f mult ...
    cum se prezinta noul design de la Volvo, motoare reusite, sunt convins, ca cu noua conducere vor avea succes si vor redeveni o concurenta serioasa pentru clasa mult monopolizata de Mercedes,Bmw si Audi
    25 3
  • cam scump pentru un volvo
    6 25
  • @ gigel
    scump!?...pai la banii astia iti iei si un ***de passat...hai plimba -l pe ursache...ca-i ruginesc dintii
    18 5
  • scump de tot! Le doresc faliment !!!!!!! ticalosii cred ca ma pacalesc pe mine sa le cumpar masina!
    3 39
  • V60
    Arata excelent, si daca nu a pierdut senzatia de rasfat pentru pasageri ca toate modelele volvo este o reusita .
    14 2
  • @@gigel
    la banii astia iti iei passat 4motion full
    7 20
  • Ia dacilea'
    Eu cred ca ar trebui sa zica sarumana' Volvo ca nu sunt in prag de faliment!
    5 13
  • nu ai gust nu ai eleganta
    Faurelianu si restu cum e scump fratilor cand voi ridicati slavi passatul ......un amarat de passat 23000 mii euro ......nui pentru voi cum spune si titlul subiectului meu nu ai gust nu ai eleganta ......nu ai sa vezi la colt de bodega volvo ......nu ai sa vezi un maimutoi conducand un volvo .....e masina pentru cei care au coloana vertebrala .....
    28 2
  • @faurileanu
    Bine zici Domnule!

    Nu te lasa pacalit!

    Nici sa nu te gandesti s-o cumperi vreodata!

    Pai cum i-ar sta frumusetii asteia de masina cu parbrizul plin de ciucurasi. De fapt la ce parbriz mare are, ti-ai cheltui toata leafa pe ciucurasi si n-ai mai avea bani de combustibil.

    In alta ordine de idei masina asta e mult prea eleganta si ar face nota discordanta cu "pisicuta" cu numere de Bulgaria pe care o ai in dotare. Si nici cu parcarea aia de ghetou nu se potriveste!.

    Si pana la urma cu ce dracu s-o cumperi fratioare ??? Ca tre' sa vindeti seminte la coltu' blocului tu si tot neamu' tau de babuini semidocti, 15 ani d'aci 'nainte ca sa va luati o portiera!
    18 1
  • gabi_o
    Absolut superb!
    @gigel: pt tine care (poate) ai rate la Lighean pe 10 ani....
    @Faurelianu: nu cumpara, mai repede intorc capul dupa un Volvo decat dupa, hmm, ma repet, TDi "adus recent" din germanica cu numai 100.000km in 8 ani, de masina de pensionari.

    @mihai: bine spus, ai un + de la mine!
    13 2
  • mda...
    nici nu-i faina...faceti cheta pentru mine sa mi-o iau?varianta de 304 cai o vreau..dotata full...:D:D:D:D...
    2 1
  • @gabi_o
    Multumesc pentru apreciere prietene! Culmea e ca in viata de zi cu zi conduc un TDI, asa ca am scapat de privirile tale -:). Posesorilor de masini germane care vor fi atacati in zilele urmatoare de gibonul nostru in incercarea de a se razbuna pe mine, le prezint de pe acum scuze -:). Oricum sa stii ca mitocania nu are legatura cu masina, ci cu aia 7 ani de-acasa, ani care de fapt sunt mai multi. Insa cum scolarizarea si educatia sunt notiuni interzise maimutoilor, nu ne ramane decat sa-i ironizam. Nu ca ar intelege ceva, dar mai bine ne amuzam decat sa ne facem nervi aiurea.
    3 1
  • passat-volvo S60/V60 comparatie proasta
    nu zic ca passat e un cotetz pe 4 roti chiar daca la ce design are...cuvantul "cotetz" ii pica bn.....da sa compari volvo S60/V60 cu un passat e o nebunie curata....in aprox toate e mai bun volvo-u....dar mai ales are personalitate...iar cand vn vb de siguranta si tehnologie dar mai ales design passatu se face mic......nici nare alta alternativa S60/V60 face parte dintro alta elita e premium in timp ce passatu e sa zic asa un semipremiu ca la ce preturi a ajuns..sau dus vremuriile cand chiar iti luai un passat bun la un pret avantajos.....si cum mai spun si cei care se pricep nu e pt orcare mitocan care ia picat vreo cativa mii de euro in buzunar de la taticuso si care sa gandit ca daca toti fratii lui au passat hai sasi ia el un volvo.....nu ma consider neaparat fan volvo dar eu cred ca e o merita care trebuie apreciata.....
    7 0
  • VVV
    Decat un Passat, care, mai nou, arata ca si un calcator de pe vremuri, mai bine inca 9000 de euro in plus pentru frumusetea asta. Nu zic ca in dotarile STANDARD exista city safety, care VW nu stie ce inseamna si care te salveaza de o gramada de bani.

    @Faurelianu - daca esti fan VW, nu inseamna ca esti cunoscator auto si poti sa iti vomezi aberatiile la stirile referitoare la masini adevarate, nu la calcatoare.
    6 0
  • Octavian
    @Faurelianu Puteam sa pun pariu pe un passat ca esti prezent cu un comment tipic intelectului tau pe acest subiect :))
    7 0
  • chestiune de gust
    E uratica, fata mi se pare prelinsa, parca se scurge pe asfalt... in plus pe segmentul 30.000-53.000 euro intra pe felia unor masini premium. Conseder astfel ca se creaza discrepante mari intre calitatea oferita si pretul cerut de Volvo. Mai pe scurt: e a dracului de scumpa!!
    3 8
  • Devorattor
    Pur si simplu frumoasa
    Am vazut multe masini la viata mea, dar un design frontal atat de expresiv si artistic lucrat ca la Volvo S60 si V60, nu cred ca am mai vazut! Felicitari echipei Volvo! iar daca mai iei in calcul si dotarile care ti se ofera in varianta de baza...sper ca in maxim 2 ani sa-mi permit si eu un exemplar! Volvo 4 life!
    3 0
  • nu e scumpa de loc si v60 nu se compara cu vw passt
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru