Opel Insignia oferă tracţiune 4x4 pe două noi versiuni

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 02.06.2010
Clienţii Opel vor putea opta pentru tracţiunea integrală Adaptive 4x4 pe două noi versiuni ale modelului Insignia: 2.0 CDTI de 160 de cai şi V6 de 2.8 Turbo şi 260 de cai putere.

Opel caută să se adapteze clienţilor săi şi propune noi versiuni derivate pentru modelul Insignia. Sedanul de clasă medie se bucură deja de un real succes în Europa, însă germanii îşi doresc o acoperire mai mare a pieţei şi satisfacerea celor mai variate nevoi.

Drept pentru care, viitorii clienţi vor putea alege, începând cu această vară, noi versiuni. Este vorba în primul rând de introducerea tracţiunii integrale Adaptive 4x4 pe o serie de motorizări, existente în prezent doar cu tracţiune faţă.

Este cazul versiunii de 2.0 litri CTDI şi 160 de cai putere, care devine astfel primul diesel din gama Insignia asistat de un sistem 4x4. Nu putea fi omisă nici versiunea superioară pe benzină, de 2.8 litri Turbo, cu şase cilindri in V, care dezvoltă 260 de cai putere.

Sistemul Adaptive 4x4, regăsit până acum doar pe varianta de peroformanţă OPC şi pe versiunea 2.0 litri Turbo de 220 cai putere, vine cu un diferenţial autoblocant, controlat electronic, care îmbunătăţeşte tracţiunea pe axa spate.

Sistemul Adaptive 4x4 va fi disponibil împreună cu cele două versiuni noi, diesel şi benzină, pe caroseriile sedan şi Sports Tourer, cel mai probabil în luna august, odată cu un nou nivel de echipare, Indian Summer.

Acesta din urmă propune piele de culoare neagră cu cusături crem pentru tapiţerie, pentru feţele uşilor, pentru volan şi pentru schimbător.

via | autoblog

Comentarii (3)

  • 2.8V6 are 4x4 de cand a aparut Insignia
    Versiunea de motorizare 2.8l V6 are inca de la lansarea Insignia tractiune integrala. Mai mult 2.8 vine standard cu 4x4, nici sa vrei nu poti sa-l cumperi 2x4 :)
    2 0
  • Bogdan
    Duster
    Tot mai bun Nissanul si Dusterul.
    2 0
  • insignia ii face cu mina la dustar
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru