Pana in 2014, 56% din modelele Chrysler vor avea origini italiene

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 05.11.2009
Pe langa introducerea modelelor 500C si 500 Abarth pe piata din SUA in 2011, respectiv 2012, cei de la Alianta Fiat-Chrysler vor opera modificari serioase in cadrul gamei de produse. Astfel, peste jumatate din totalul modelelor Chrysler vandute vor avea origini italiene, iar acest tel va fi indeplinit pana in anul 2014.

Americanii vor avea parte de o mica surpriza din partea celor de la Fiat in anii 2011 si 2012, odata cu introducerea pe piata din SUA a modelelor 500C si 500 Abarth. In prima faza, piata auto din SUA va primi modelul Fiat 500 la sfarsitul lui 2010, urmand ca celelalte versiuni ale acestui model de clasa mini sa debuteze pe piata in mod treptat.

La nivel international, modelele Chrysler vor imparti reprezentantele si service-urile cu marca Lancia. Astfel, Chrysler va fi distribuit in aceleasi locatii cu Lancia, iar service-ul pentru ambele marci va avea loc in aceleasi ateliere. Miscarea are scopul de a reduce costurile de logistica ale americanilor de la Chrysler prin utilizarea unei retele de reprezentante mai eficiente.

Impartirea si productia de platforme la nivelul aliantei Fiat-Chrysler va produce schimbari serioase in randul celor doi constructori. Astfel, pana in anul 2014, 56% din totalul automobilelor Chrysler vandute vor avea origini italiene. Acest lucru poate sa insemne atat o impartire a platformelor, cat si o impartire a fabricilor intre cei doi constructori internationali – Fiat si Chrysler.

Via | Insideline

Comentarii (2)

  • Lasa-ma domne in pace.......Chrysler nu o sa mai existe in viitor.o sa fie ceva de genu Chrysler Bravo sau Chrysler Power Point sau Chrysler The Delta!
    2 2
  • fiat
    Cand o sa fi tu responsabil sa salvezi locuri de munca si marca in sine...atunci sa vorbesti.....e usor sa iti spui pareri pe aici.......nu cred ca te-ai gandit pana acum sa iti cumperi chrysler...asta daca si aveai bani.....numai bine
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru