Parcul Tiriac Auto vine in iunie

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 25.05.2006
Nu vom ducem lipsa unei expozitii auto adevarate in acest an, Grupul Tiriac Auto organizand, de aceasta data la Romexpo, expozitia anuala care castiga in 2006 o marca in plus: Dodge.

Desi APIA nu organizeaza Salonul International Auto Bucuresti in acest an, nu vom fi privati de o expozitie importanta in 2006. Asta pentru ca Grupul Tiriac Auto aduce toate marcile reprezentate in Romania in Parcul Tiriac Auto, eveniment care va avea loc intre 17 si 25 iunie in pavilionul central de la Romexpo.

Noutatea principala este marca Dodge, care a intrat de curand in portofoliul grupului si care va fi prezenta prin noul Caliber, alaturi de Mercedes, smart, Chrysler, Jeep, Mitsubishi, Land Rover, Jaguar, Ford, Mazda si Hyundai.

Parcul Tiriac Auto va combina, la fel ca anul trecut, solutiile indoor si outdoor, oferind, pe langa cele 11 standuri in care vor fi expuse peste 150 de modele, o zona pentru copii, una destinata modelelor retro si una destinata relaxarii.

Nu in ultimul rand, vor avea loc demonstratii off-road pe un platou special amenajat.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru