Personajele din "Cars" expuse la Londra

De Catalin Dinu
Publicat Joi, 26.06.2008
Celebrele masini din filmul "Cars" vor fi prezentate la scara reala in cadrul Salonului Auto de la Londra.

Celebrele caractere din filmul animat “Cars”, produs de Disney in colaborate cu Pixar, vor fi prezente la Salonul Auto de la Londra. Astfel, fanii masinilor aventuriere vor putea intalni personajele filmului realizate la scara reala.

“Disney este o noutate incredibila la salonul organizat in acest an care va oferi o experienta magica copiilor si parintilor! Impreuna cu actiunile celor de la Peugeot si Honda, precum si simularile de zbor, vor reprezenta un punct de atractie pentru toate familiile!”, a declarat Kirsty Perkinson, director de marketing al Salonului.

London Motor Show va gazdui luna viitoare personajul principal al filmului, Lightning McQueen, reprezentat de o masina personalizata contruita din fibra de sticla plecand de la un Trans Am din 1978. La eveniment vor mai fi prezente un Porsche 911 din 2002 modificat reprezentand personajul Sally, Mater – personaj bazat pe un Chevrolet Pick-up cu dubla cabina si Mack the Truck – un Mack Super-Liner din 1985.

Via | AutoMotoPortal

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru