Personalizare la extrem: Fenice Milano a creat un Abarth 500C de 500.000 de euro

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 18.01.2011
Studioul italian Fenice Milano a realizat o ediţie specială a unui Abarth 500C modificat de Romeo Ferraris pentru un om de afaceri din China. Modelul are 200 CP, ornamente din aur şi costă 500.000 de euro.

Studioul italian Fenice Milano a realizat o versiune specială a unui Abarth 500C. Modelul se numeşte ”La Dolce Vita Gold and Diamonds” şi integrează lemn de tec la interior, scaune îmbrăcate în Alcantara, un iPad acoperit cu diamante şi ornamente din aur. Întregul pachet a costat 500.000 de euro şi a fost realizat pentru un om de afaceri din China.

Clientul nu a ales versiunea standard a lui Abarth 500C, preferând un exemplar modificat de Romeo Ferraris. Astfel, modelul modificat furnizează 200 CP şi beneficiază de o suspensie sport, un sistem de evacuare special şi un sistem de frânare realizat de specialiştii de la Brembo.

La nivelul exteriorului, modelul a primit o nuanţă perlată de alb, intitulată Fenice Milan, care să contrasteze cu accesoriile din aur de la exterior. Interiorul beneficiază de un suport special pentru iPad, care permite integrarea dispozitivului în bord dar şi deconectarea acestuia pentru a putea fi folosit şi în afara automobilului.

Via | Autoblog.it

Comentarii (8)

  • Excomunicatorul
    :)
    Inutil.
    6 0
  • neah... putin... eu zic sa faca un hyundai i1 de 2 miliarde de euro plus un rinichi
    5 2
  • In general, tiganie, dar o idee, poate, buna pt cei de la Bentley daca vor sa-si lanseze un Cygnet al lor.;)
    7 2
  • LLCoolJ
    Come on
    Asta e nebunie curata..nu da nimeni atatia bani pe o asemenea masina, nici macar de colectie..
    5 2
  • AllanHeron
    Voi de sus ziceti ca nu ar cumpara nimeni si defapt deja un chinez naspa o are in curte.
    2 1
  • dUS
    Trb sa se gaseasca si unu de pe la noi sa-si comande poate da si mai mult...,inteleg sa dai bani cu sacul ptr masini de lux consacrate nu toate rumegusurile ca in acest art.
    3 1
  • bani aruncati
    2 0
  • BaditzaEx
    au si chinezii pitzipoancele lor
    ma da greu va prindeti, e vreun mogul chinez care a dorit, probabil sa fac un cadou cu adevarat deosebit, personalizat si scump , vreunei mult adorate pitzipoance de acolo ;)
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru