Peugeot dezvăluie la Paris conceptul viitorului 208

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 02.08.2010
Constructorul francez va prezenta în cadrul Salonului Auto de la Paris conceptul H1, care anticipează liniile viitorului 208, reprezentantul Peugeot în clasa mică.

Peugeot va expune în cadrul Salonului Auto de la Paris un nou concept, botezat H1, care se vrea a fi varianta coupe a deja popularului SR1, dezvăluit în primăvară la Geneva.

Conceptul francezilor a fost anunţat de însuşi Gilles Vidal, designerul şef Peugeot, care a lăsat să se înţeleagă că sub caroseria exponatului futurist se va ascunde un ansamblu hibrid cu motor diesel. Omul numărul unu în cadrul Centro Stile Peugeot a dezvăluit şi faptul că noul concept va anticipa liniile de design ale viitorului 208, urmaşul actualului 207, programat să ajungă pe piaţă în 2012.

Potrivit oficialilor, conceptul H1 va fi caracterizat de multe linii aerodinamice, care vor avea, dincolo de rolul estetic, şi unul de reducere a consumului şi emisiilor.

Contururile blocurilor optice şi ale grilei vor fi mai compacte decât cele ale actualei generaţii, iar dimensiunile totale le vor depăşi cu mult pe cele ale versiunii de serie, numai lungimea fiind estimată la 430 de cm.

Chiar şi aşa, viitorul 208 va fi ceva mai mic decât actualul 207, informaţia fiind înaintată chiar de Jean Marc Galles, directorul executiv Peugeot.

via | autoblog

Comentarii (7)

  • :)
    Peugeot saluta grupul VAG!:))))))
    5 4
  • the hep
    o masina din clasa mica are deja 430 cm ?!?!?!? e mai lunga chiar si decit golful.....
    4 2
  • Marius
    Viitorul pare promitator
    Nu-mi iese din minte o propozitie fff interesanta, despre marca Peugeot, citita pe un site auto exceptional (ca si automarket. ro de altfel).......anume......."DEMNA, COMPETENTA, DAR MULT SUB CE AU DE OFERIT NEMTII".
    In concluzie.......bun design, chiar superbun......dar la partea tehnica si fiabilitate, trebuie sa mai curga ceva apa pe garla....:P
    5 12
  • @marius
    te contrazic!am avut un 307 diesel si am facut 300 de mii fara probleme majore la el! si acum e la firma are peste 400 de mii ...
    8 5
  • akira51234@yahoo.com
    va prezentat ???? eheee... corect gramatical era v-a prezentat
    1 4
  • @akira....vezi ca....acolo-i vorba de viitor adica ,,va prezenta,,nu de indicativ perfect compus, insotit de pronumele personal forma neaccentuata ,,v-,,+,,a prezentat,,care-i perfectul compus...deci e bine cum s-a scris....
    4 0
  • despre prosti
    Ba taranilor, pana cand sa mai aud prostia asta cu fiabilitatea germana pe care NIMENI si NIMIC nu o poate invinge? Romanasu' a ramas cu alea cateva idei putine si fixe pe care nu i le poate scoate nimeni din cap. La voi, orice poate fi misto, interesant, dragut, dar pana sa-i depasesti pe nemti mai trece baba cu colacii!
    Ba prostilor, nemtii sunt mediocri si lipsiti de imaginatie, la fel ca si voi aia de ii pupati in cur si le cumparati rablele cu care va mandriti in service apoi.
    Francezii i-au depasit de mult, la design nu se compara, nemtii tot cu troacele lor teutone au ramas, iar la motoare tot prostu' stie ca motor mai bun decat HDI-ul de la Peugeot nu mai exista.
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru