Peugeot Hoggar, pick-up cu design discutabil bazat pe 206

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 11.03.2010
Peugeot lanseaza in America de Sud un pick-up care combina imaginea dinamica a gamei 206/207 cu aspectul utilitar patratos al unui model cu bena.

Peugeot a prezentat oficial in America de Sud versiunea ultima versiune de caroserie bazata pe platforma pe care sunt construite modelele de segment mic ale constructorului francez. Este vorba de pick-up-ul denumit Hoggar, acesta fiind construit pe baza modelului 207. Nu este insa vorba de acelasi 207 pe care il stim cu totii de pe piata din Europa, ci de versiunea sud-americana a acestuia, care reprezinta de fapt un facelift al cunoscutului 206.

Peugeot Hoggar impleteste intr-un mod cel putin discutabil imaginea dinamica si proaspata a modelelor Peugeot de generatie recenta cu aspectul utilitar al unui pick-up, modelul parand a fi creat prin lipirea inestetica a unei bene de "fundul" unui Peugeot 206 cu facelift.

Noul model nu va fi comercializat in afara Americii de Sud, urmand sa fie lansat oficial pe pietele de pe acest continent in cursul lunii mai. Optiunile de motorizare pe care le vor avea clientii Peugeot vor fi reprezentate de doua motoare, de 1.4 si 1.6 litri, ambele putand fi alimentate cu GPL.

Conform primelor date oferite de Peugeot America de Sud, Hoggar are o capacitate efectiva de 1151 de litri, capacitatea de incarcare fiind de 742 de kilograme.

via | Peugeot

Comentarii (18)

  • nightmare
    O sa am cosmaruri la noapte - e monstruos de urat!
    De fapt francezii au inceput sa se intreaca in modele din ce in ce mai urate.... (exceptie noul megane coupe)
    10 11
  • Nu imi place, arata urat, scuturile de deasupra rotilor arata de parca ar fi fost prinse in cuie, spatele parca nu are nici o legatura cu fata, si pick-up pe platforma lui 206 suna ciudat. Oricum tinand cont ca e pick-up nici nu trebuie sa arate extraordinar, practica sa fie. Hai noroc
    12 2
  • ciudatenii
    Cum europa de vest nu a vazut 206 sedan, la fel nu va vedea acest model... Este clar dezvoltat pt tari nu prea dezvoltate si carora le sunt necesare aceste modele ciudate... (masini mici cu portbagaj mare ;) si romanii stiu de ce...) Franta nu va vedea niciodata aceste modele si nici alte state... 206 este produs in IRAN din cate stiu eu (sau si in iran) . Solutia aleasa pt acest model este partea tehnica care deja e in productie (bot de 206+, stopuri de 1007, etc...) precum si denumirea combinata de HOGGAR si ESCAPADE care reprezentau 2 concepte ale anilor 2000. Ideea e sa vina pe o piata in care sa poata vinde asa ceva... si probabil ca pot. Foarte bine. (nu mai vb de modelele peug existente pana la aparitia 408 pe piata din china de exemplu.)
    10 0
  • Laurentia Sexy
    ba este fain! mult mai gfain decat dacia logan pickup!
    9 18
  • e caraghioasa! ma intreb ce garda la sol are... nu de alta da incerc sa-i gasesc practicitatea
    7 3
  • abc_e?
    pick-up
    zici ca e facuta dupa logan pick-up
    4 9
  • subscriu la parerea de mai sus ,este mai reusit decat logan-ul pick-up,macar din fata arata ceva mai bine.fac pariu ca ar avea succes si la noi mai mare decat logan-ul
    5 6
  • privita din fata imi aduce aminte de un concept peugeot
    conceptu H2O din 2002..........
    este usor de observat ca are la baza platforma de pe logan pick-up
    6 4
  • are la baza platforma de pe logan pick-up...pe buneee???
    4 2
  • Lacramioara
    Am condus si eu unu dinasta in America De Sud si mere de mananca astfaltul! Scaunele sunt foarte comode iar bordul este cal cel de pe 206.Merita masina! Fiabila...Fiabila
    7 1
  • @altii
    pick-up cu design discutabil.... depinde de cine discuta.... :), bine ca are cine... Ma bucur ca nu i-au pus leduri ca la audi... hahahaha
    2 0
  • peug
    doar din punct de vedere al designului, Logan Pick-up este mai inchegat, mai robust fata de Hoggar
    4 0
  • mai urat ca caruta asta nu cred ca exista bate lejer si de la distanta Dusteru'
    2 3
  • ..........
    faina masina......doar nu o sa fie excelenta k doar e utilitara
    2 3
  • arata bine
    parerea mea ...
    3 2
  • Simple
    parerea mea
    Daka e sa-l comparam cu restul pick-upurilor, putem spune ca e cel mai frumos pick-up din clasa sa, insa nu acelasi lucru il putem spune si despre practicitate si totusi din poze vedem ca are o grda la sol care ii permite multe.......e bunicika !!!
    3 2
  • Marfa
    E marfa! Ce mai! Se vede treaba ca e mintea scumpa la om! Un fel de Logan in mizerie, adica la fel urita si inutila. Poti cara vreo sase baxuri de apa cu ea. Altfel o fi foarte fiabila, daca o pui in vitrina te tine si 25 de ani si dupa aia o dai la muzeul caricaturilor pe patru roti. Feriti-va! In ritmul asta azi - maine o sa avem si un Smart pick-up.
    0 4
  • japanese is garbage
    Hai cu ea la insectar
    Pana mea .... parca-i o lacusta strivita pe jumate de o caramida si lovita-n gura cu menghina.
    Daca nu era sigla pe ea juram ca-i facuta 100% in japonia.

    Ce-i ciudat este ca design-ul lui Peugeot 205-206, etc mi-este simpatic.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru