Picnicul Dacia a ajuns la a treia ediţie în Franţa

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 10.05.2011
Fanii Dacia au ocazia de a se întâlni şi anul acesta în cadrul picnicului organizat în Franţa. În 2010, peste 7500 de oameni au participat la picnicul anual.

Dacă sunteţi posesorul unui automobil produs la Mioveni şi aveţi drum prin Franţa, săptămâna următoare ar fi bine să ştiţi că şi anul acesta Dacia organizează un mare picnic pentru fanii săi. A treia ediţie a picnicului Dacia va avea loc duminică 22 mai, simultan, în trei localităţi din Franţa.

Decizia a venit după succesul ediţiei de anul trecut, care s-a desfăşurat în două oraşe, picnicul reuşind să adune peste 7500 de oameni. Anul acesta, fanii Dacia sunt invitaţi la Monampteuil (Aisne), Lissac sur Couze (Correze) şi Oraison (Vendee).

Organizatorii au pregătit pentru cei prezenţi activităţi recreative gratuite, cum ar fi: canoe, plimbări cu bcicleta şi jocuri de echipă în spaţii special amenajate. Mai mult decât atât, fanii Dacia vor avea ocazia să testeze abilităţile lui Duster în teren accidentat.

Ideea unei întâlniri anuale a fanilor Dacia a venit după ce posesorii şi-au făcut simţită prezenţa intens pe forumurile de specialitate.

De-a lungul anilor, comunitatea auto a devenit tot mai solidă şi s-a dovedit a fi de două ori mai activă decât altele în mediul virtual.

via | Dacia

Comentarii (7)

  • @ Automarket
    Anul trecut am lansat ideea unei intalniri intre fanii Automarket. Nu s-a intamplat nimic. Poate la anul cand Automarket si noi vom deveni mai intelepti. Toate cele bune!
    6 1
  • bravo Franta
    la noi daca se organizeaza asa ceva nu vine nimeni, ca deh, se face de ras cu dacia
    9 1
  • vali007
    Intalniri in Romania
    Se fac asemenea intalniri si in Romania. Membrii Logan Club Romania s-au intalnit in Martie la Rasnov, dar bineinteles ca nu intr-un numar asa mare, au fost in jur de 130 de masini si vreo 300 de persoane.
    1 1
  • Marian
    Desi nu am Logan imi place masina destul de mult. Ieri am avut ocazia sa merg cu unu diesel de aveam 153 000 km si mergea ca nou. Super masina.
    1 1
  • hmm.. o intalnire intre fanii AM ... as face bine sa nu apar acolo :)

    @marian - esti sigur ca mergea ca noua?
    1 0
  • @ unckle
    Orice masina se uzeaza dupa un timp.
    Important e sa mearga si sa n-ai evenimente cu ea.

    Cat timp bag cheia in contact, pleaca imediat si ma duce unde am nevoie, pentru mine e ok.

    Conduc de la firma un Logan dci de 85 cp. In familie detin un VW Golf V 1.6 (consdus acum de nevasta) si un Suzuki Ignis 1.5 4x4.

    Comparand masinile pot spune ca fiecare are un atu in fata celorlalte.
    La Logan de exemplu imi plac suspensiile mai moi si consumul redus. Cu el trec lejer unde cu Golful trebuie sa am foarte mare grija (linii de tramvai, canale denivelari gropi etc.).
    Este mult mai confortabil si mai economic decat Ignisul, care are pe spate punte rigida, iar in oras consuma 12 l/100.
    etc. etc.
    Sumarizand, pentru mine Golful e bun pentru drumuri lungi sau la evevenimente sociale (concediu etc.), Ignisul este imbatabil pe timp de iarna si pe drumuri accidentate, iar Loganul este bun de frecat chiar in oras.

    Mi-as lua o masina mai scumpa? Nu cred. Nu am garaj. Ca majoritatea le tin in fata blocului sau pe strada.

    De banii dati pe Golf si Ignis (32000 EUR) puteam sa-mi iau un BMW sau Audi nou, nu mai vorbesc de SH. Asa am doua masini, bune la ce le utilizez eu.
    Ambele au primit botezul civilizatiei urbane romanaesti. Ignisul are urma de cheie pe doua portiere, Golful are mici julituri si indoituri de la contactele cu portierele din parcari. Am renuntat sa le mai tot repar.

    Acum nu mi se mai rupe sufletul cand vad o zgarietura pe caroserie sau cand se mai gainateaza pasarile pe ele.

    Daca n-as avea masina
    3 0
  • "Orice masina se uzeaza dupa un timp." - ceea ce spuneam si eu, dar cu alte cuvinte :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru