Pilotii Ford ii dau locul intai lui Loeb

De Robert Gherghe
Publicat Sambata, 14.06.2008
Pilotii BP Ford au aplicat o cursa strategica la sfarsitul primei zile din Turcia, cand au cedat deliberat locul intai.

Ultimele doua speciale programate ieri in Turcia au consemnat o reducere de ritm a pilotilor BP Ford. Diferentele foarte mici de timpi intre primii clasati au dus la o rocada in clasamentul general provizoriu, manevra pusa la punct Latvala si Hirvonen.

In aceste conditii, francezul Sebastien Loeb a terminat pe primul loc prima zi de raliu si va pleca primul pe probele speciale din ziua secunda a Raliului Turciei. Acest lucru s-a dovedit a fi un dezavantaj foarte mare pe macadamul din Turcia.

Oliver Quesnel, managerul Citroen, a criticat tactica celor de la BP Ford: "Cred ca probele de maine vor fi mai usoare pentru Loeb, asa ca probabil rivalii nostri au facut o greseala. Am alergat in acest sezon in 7 raliuri, din care am castigat 5. Il vom lasa pe Sebastien sa fie rapid si nu avem nevoie de altceva. Inteleg ca Malcolm (Malcom Wilson, manager BP Ford- n.r.) trebuie sa mai castige cateodata."

Taguri: WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru