Pirelli Rally Show: campionii romani se strang la Sibiu

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 29.10.2007
Cursa Campionilor in versiune romaneasca va avea loc la Sibiu in 3 noiembrie. Nu vor lipsi cei mai tari piloti de raliu!

La cateva zile dupa terminarea Campionatului de Raliuri al Romaniei, principalii protoganisti ai sezonului 2007 vor avea oportunitatea sa se mai confrunte odata intr-o adevarata intrecere a campionilor organizata la Sibiu.

Pirelli Rally Show este o competitie inspirata din Cursa Campionilor si va fi programata pentru data de 3 noiembrie in capitala culturala europeana, Sibiu. Intrecerea va avea loc pe pista de rally cross de la Sibiu, care gazduieste si super speciala din Raliul Sibiului Pirelli. Pilotii care vor ajunge in semifinale vor parcurge trei manse. Prima, la volanul masinii de grupa N4, a doua la volanul unui Citroen C2 R2, iar ultima la volanul unei masini din cadrul Cupei Dacia Logan.

In finala mare se califica pilotii cu cel mai bun timp cumulat. La startul competitiei de la Sibiu si-au anuntat, pana acum, prezenta Claudiu David, Alexandru Pitigoi, Titi Aur, Mihai Leu, Sorin Badea, Marco Tempestini si Dan Girtofan, noul campion din CRR.

Sorin Itu, organizatorul Pirelli Rally Show, a declarat: „Am ales data de 3 noiembrie in incercarea de a aduce si cativa piloti straini la Pirelli Rally Show.

Nu stiu daca vom reusi acest lucru, dar este sigur ca la start vor fi cei mai buni piloti din intrecerea interna. Este pentru a treia oara cand se organizeaza o astfel de intrecere la Sibiu. In fiecare an am incercat sa aducem ceva nou si nici de data aceasta nu puteam sa intrerupem aceasta traditie. La Pirelli Rally Show cei mai buni patru piloti vor avea ocazia sa concureze pe trei masini diferite. Sunt sigur ca asa vom avea parte de si de mai mult spectacol si adrenalina”.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru