Plasticul de pe Audi va fi facut la Buzau

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 30.11.2007
O companie britanica va construi in judetul Buzau o fabrica de accesorii de material plastic.

Esential

2009 este anul in care va incepe productia la fabrica din Buzau.

Producatorul britanic de componente auto Wagon Automotive va investi 7-8 milioane de euro intr-o fabrica de ansamblare in localitatea Pogoanele, din judetul Buzau, productia urmand sa inceapa in luna mai a anului viitor.

"Compania a concesionat 2,8 hectare de teren pe o perioada de 49 de ani si a inceput constructia fabricii. Prima faza a proiectului, care consta in constructia unei hale de productie, va fi finalizata in luna mai 2008, cand vor fi angajate circa opt persoane. In faza a doua vor fi construite doua hale sau o hala mai mare, urmand ca pana la sfarsitul anului viitor-inceputul anului 2009 sa fie angajate peste 500 de persoane", a declarat primarul localitatii Pogoanele pentru Mediafax.

El a mentionat ca producatorul britanic va produce la Pogoanele accesorii din material plastic pentru Audi, investitia fiind estimata la 7-8 milioane de euro.

Wagon Automotive, cu sediul central in Anglia, este un grup care are ca activitate designul si producerea de caroserii, sisteme de inchidere si de confort pentru industria auto.

Taguri: Audi

Comentarii (8)

  • bun
    Este localitatea unde s/a nascut mama mea. Nimic bun acolo in afara de fabrica asta, nu va fi. Spor la treaba, gentlemen guys.
    0 0
  • Astia chiar asa rau au ajuns de isi fac fabrici in Romania? Se vede ca sunt in cadere libera si nu le mai ajung profiturile!
    0 0
  • ...
    nici nu va puteti inchipui cate piese folosite la masini sunt "made in romani".
    0 0
  • Din cate stiu si pt Mercedes se fac ceva piese din lemn
    0 0
  • prudentul
    componente
    O MULŢIME de componente auto sunt produse în România şi Estul Europei. Un automobil este o super-corcitură asamblată din mii de piese provenite din toate colţurile lumii.
    0 0
  • xhunter
    asa si??
    bine ca fac si la noi.. se ivesc noi locuri de munca... bravo!
    0 0
  • fotbal
    E bine
    E bine ca se fac la noi pentru locurile de munca ..dar e naspa pentu fanii Audi care cred ca Audi e cea mai tare ....
    0 0
  • pharao
    Made in Romania
    pt Mercedes nu se fac doar ceva piese din lemn, eu lucrez la o fabrica din Arad unde se produce instalatia electrica pt noul C-Class, (in varianta: Limousine, Station Wagon, Viitorul MLK pe aceeasi platforma + coupe-ul si cabriolet-ul).
    C-Class, din cate stim cu totii e cel mai vandut model de la Mercedes.
    asa ca....
    suntem si noi in stare.... :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru