Ploaie de comenzi pentru noul Focus RS in Albion

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 11.09.2008
Reteaua Ford din UK este asaltata de comenzi pentru Focus RS, cu peste 1000 exemplare comandate in doua luni.

Esential

1000 FOCUS RS au fost comandate de la prezentarea modelului la expozitia auto de la Londra.
300 cai putere dezvolta motorul de 2.5 litri turbo.

Desi noul Focus RS va intra in vanzare abia in 2009, modelul face furori printre clientii Ford din Marea Britanie. Dealership-urile Ford din Albion au primit, in doar doua luni, nu mai putin de 1000 de comenzi feme din partea entuziastilor, o cifa mult peste prgnozele initiale ale biroului britanic Ford. Motorul de 2.5 litri Duratec, care dezvolta 300 cai putere, alaturi de transmisia sa inovatoare l-au facut un model dorit de fanii hot hatchback-urilor.

Cea mai dorita nuanta de exterior este Electric Green, preferata de peste 40% dintre clienti, in defavoarea celorlalte doua nuante disponibile pe RS, Frozen White si Electric Blue.

“Suntem incantati de reactia fanilor modelelor performante si de faptul ca exista deja atatea comenzi, desi modelul nu va fi disponibil decat anul viitor”, declara Roelant de Waard, presedinte Ford Marea Britanie.

Noul model marcheaza intoarcerea siglei  "Rallye Sport”, care joaca un rol important in mostenirea bogata lasata de Ford in motorsport.

Acesta va fi al doilea model Focus RS, primul fiind aparut in 2002, urmand sa scrie un nou capitol in povestea care a inceput cu Ford Escort RS1600 in anul 1970.

Via | Newspress

Taguri: , Focus, Focus RS, Ford

Comentarii (3)

  • ionutz
    prea marfa
    este si normal sa fie atatea comenzi , este o masina sport care arata foarte bine si are si un pret rezonabil pentru performantele pe care le ofera. Stiu ce o sa ii cer lui Mos Craciun anul asta :))
    0 0
  • razvan
    ok - si cum o comanda ?
    Daca nu a fost lansat oficial modelul, ei pe ce baza l-au comandat ferm ? In cel mai bun caz au dat un avans pe baza de o hartie "proforma" de angajare si prioritate la achizitie. Daca produsul nu se vinde efectiv, pe ce anume se face factura platita "ferm" de catre cei 1000 ? Mi se pare cam ciudat, ori e tradusa stirea aiurea ori se lauda Ford degeaba.
    0 0
  • comenzi
    razvan, stirea e din Anglia, unde contabilitatea e putin diferita decat cea din Romania. Daca Ford vrea sa vanda masina, gaseste el o modalitate legala sa ia avansul ...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru