Pompeo, solutia braziliana pentru traficul aglomerat

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 24.03.2008
Pompeo este o masina cu trei roti si motor de motocicleta din Brazilia, solutia ideala pentru blocajele in trafic.

Esential

500 de kilograme cantareste Pompeo.
250 cmc este capacitatea motorului cu care este echipat Pompeo.
2.33 metri este lungimea micului Pompeo.

Piata braziliana surprinde in ultima vreme cu o serie de premiere neobisnuite, capabile insa de performante execelente in ceea ce priveste consumul si emisiile de gaze. Dupa SUV-ul TAC Stark de doar 1000 de kilograme, in Brazilia se va lansa un nou vehicul de aceasta data cu trei roti.

Pompeo este compromisul facut intre o motocicleta si o masina, si este solutia optima pentru traficul aglomerat din orase ca Sao Paolo. Lung de 2.33 metri si lat de 1.30 metri, Pompeo este propulsat de un motor de motocicleta de 250 cmc capabil sa functioneze cu benzina sau etanol.

Desi nu se va bucura de o putere prea mare din partea motorului, Pompeo va compensa la capitolul masa totala, modelul brazilian urmand sa cantareasca doar 500 de kilograme. Potrivit constructorului brazilian, Pompeo va avea un pret relativ mic, cat al unei motociclete de 400 de cmc.

Modelul va debuta oficial la jumatatea acestui an si va avea pentru inceput o distributie regionala urmand ca mai apoi sa fie vandut in toate colturile Americii Latine si nu numai.

Taguri: Pompeo, Stark, TAC

Comentarii (2)

  • marian_bmw
    da
    mult mai bun ca si chinezii
    0 0
  • sailor66
    pompeo
    cu 4 roti si un motor de 600cc lua fata smart-ului!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru