Lotus Elise R, dezvoltat de Stark

De Catalin Dinu
Publicat Marti, 29.07.2008
Stark Automotive a ridicat la maxim nivelul de performanta al modelelelor Lotus, prin crearea lui Elise R.

Esential

3.9 secunde este timpul de acceleratie de la 0 la 100 km/h al lui Lotus Elise R preparat de Stark Automotive.
256 km/h este viteza maxima anuntata de Stark pentru Lotus Elise R.

Stark Automotive a preparat Lotus Elise R, un supercar performant care poate accelera de la 0 la 100 km/h in doar 3.9 secunde. De asemenea, cea mai sportiva versiune a supercarului britanica are o viteza maxima de constructie de 256 km/h.

Motorizarea lui Lotus Elise R este asigurata de un propulsor de provenienta Honda. Este vorba de unitatea K20A i-VTEC cu ECU DTA Fast S60 Pro modificat si legat la o transmisie K20 cu sase rapoarte. La partea tehnica se mai regasesc imbunatatiri precum sistemul de suspensie performant si discurile de frana ventilate si perforate.

Procesul de imbunatatire a lui Lotus Elise R are un cost destul de mare, din cauza faptului ca necesita dezechipare completa iar componentele sunt modificate sau reconstruite in functie de cerintele clientului. Rotile sunt, de asemenea, schimbate cu noile jante Lotus Sport 160 echipate cu anvelope de strada Yokohama.

Lotus Elise R are un pret de 33.950 euro, iar proprietarii acestui supercar care doresc acest pachet primesc un reducere consistenta. Toate modelele comercializate de Stark au garantie de 12 luni si taxele de drum platite timp de 6 luni.

Bineinteles, modelul este in perfecta legalitate, fiind omologat pentru uzul pe drumurile publice de cei de la Stark.

Via | Motor Authority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru