Porsche 911 Club Coupe - ediţie specială dedicată fanilor

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 28.05.2012
Porsche vrea să cinstească cele mai longevive fan cluburi ale sale din Germania cu o ediţie specială, ce va fi produsă în doar 13 exemplare.

Esential

142.831 costă Porsche 911 Club Coupe.
430 de cai putere livrează Porsche 911 Club Coupe.

Porsche vrea să cinstească aprecierea pe care fanii au oferit-o brandului de-a lungul anilor şi a pregătit o ediţie specială a noii generaţii 911. Se numeşte Club Coupe şi este dedicat, după cum o spune şi numele, primelor două fan cluburi Porsche, înfiinţate în Westphalia, Germania în 1952. Au trecut 60 de ani şi cei care au înfiinţat cele două cluburi primesc acum o recunoaştere binemeritată din partea constructorului din Stuttgart.

Sunt peste 181.000 de membri care se vor bucura de această dedicaţie, creată pe baza versiunii Carrera S, echipată cu un pachet Powerkit. Modelul german beneficiază de 30 de cai putere în plus, oferind un total de 430 de cai, suficienţi pentru a reuşi un sprint de la 0 la 100 de km/h în doar 4 secunde.

Inginerii germani au coborât maşina cu 20 de milimetri şi au înlocuit jantele standard cu unele de 20 de inch Sport Techno. Spoilerul a fost şi el modificat, iar posteriorul a primit un eleron tradiţional Porsche. Întreaga ediţie a fost învelită într-o culoare Brewster Green la exterior, în vreme ce, pentru interior, s-a ales culoarea maro Espresso.

Finisajele din aluminiu nu lipsesc, iar pragurile vor primi o marcă personală: numele fiecărui proprietar.

Nemţii nu vor avea mult de gravat având în vedere că vor exista doar 13 exemplare, dintre care unul va rămâne la în posesia companiei. Ceilalţi 12 clienţi vor fi aleşi prin tragere la sorţi, în urma unei tombole. Norocoşii vor fi nevoiţi să soată din buzunar 142.831 de euro pentru a vedea maşina în garaj. 

via l autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru