Porsche 911 Turbo Hamann Stallion: 630 CP, 359 km/h

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 24.06.2008
Hamann Stallion este noul pachet de performanta al celui mai puternic Porsche 911 Turbo.

Esential

359 km/h este viteza maxima a modelului Porsche 911 Turbo tunat de Hamann.

Porsche 911 Turbo a primit un tratament special din partea casei de tuning Hamann. Mai precis, modelul sport de 480 CP a primit kit-ul de performanta Hamann Stallion, lucru care a ridicat puterea propulsorului pana la valoarea de 630 de cai.

Primul lucru facut de inginerii Hamann a fost indreptat catre ideea de a imbunatati performantele otorului biturbo de pe Porsche 911 Turbo. In acest sens, Hamann a implementat un nou sistem de evacuare, din otel inxodabil, un convertor catalitic si a adus modificari la turbocompresoare, in vederea obtinerii unei puteri sporite.

In ceea ce priveste tratamentul adus designului exterior, tunerii germani au efectuat modificari substantiale pentru obtinerea unei aerodinamici cat mai eficiente. Pentru acest lucru, au micsorat semnificativ acoperisul si circumferinta geamurilor si au marit dimensiunea aripilor spate si a eleronului spate.

Jantele de 20 inch din aluminiu incalta agresivul model Porsche 911 Turbo Hamann Stallion. Toate operatiile estetice intreprinse asupra caroseriei lui Porsche 911 Turbo au drept scop cresterea apasarii aerodinamice si imbunatirea performantelor vehiculului.

Cifrele reprezinta o dovada clara a faptului ca Hamann a realizat o treaba excelenta. Merita mentionat ca acceleratia de 0 la 100 km/h se realizeaza in 3.3 secunde, iar viteza maxima este de 359 km/h.

Via Hamann 

Taguri: 911, 911 Turbo, Porsche

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru