Porsche 911 Turbo modificat de Mischa Design

De Cornel Șocariciu
Publicat Luni, 02.08.2010
Tunerii americani de la Mischa Design au creat un kit de caroserie pentru Porsche 911 Turbo. Creaţia acestora ne arată o latură mult mai sportivă a coupe-ului german.

Inginerii şi designerii casei de tuning americană Mischa Design au gândit şi conceput un pachet de caroserie pentru Porsche 911 Turbo. Aceştia ne propun un look mult mai agresiv şi sportiv pentru coupe-ul german.

În partea din faţă, Porsche 911 va dispune de un spoiler nou, pe suprafaţa căruia au fost sculptate prize de aer pentru o răcire a motorului mult mai bună şi de o capotă cu nervuri mult mai pronunţate pentru un aspect agresiv. Capota poate fi produsă în întregime din fibră de carbon sau din material plastic ranforsat cu fibră de sticlă şi răşini.

De asemenea, tunerii din Los Angeles au înlocuit pragurile laterale, iar la cererea clienţilor aceste pot dispune de extensii din fibră de carbon. În partea din spate, modelul constructorului din Stuttgart are parte de un spoiler nou, de un eleron sportiv şi de un deflector de aer din fibră de carbon.

Via | 4wheelsnews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru