Porsche anunţă un model spectaculos pentru reîntoarcerea la Detroit

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 03.12.2010
Porsche revine la Salonul Auto de la Detroit după o absenţă de patru ani. Pentru a marca momentul, germanii promit lansarea unui model spectaculos.

La începutul anului viitor, Porsche se va reîntoarce la Salonul Auto de la Detroit, după o absenţă de patru ani. Evenimentul va fi unul foarte important pentru piaţa din Statele Unite, drept pentru care, constructorul din Stuttgart pregăteşte o surpriză spectaculoasă.

Hans-Gerd Bode, purtătorul de cuvânt Porsche, a declarat: "Avem ceva special pentru Salonul Auto de la Detroit. Trebuie doar să aveţi răbdare şi să vă lăsaţi surprinşi". Tot Bode a afirmat că standul Porsche se va alătura celor Audi, Bentley şi Volkswagen, urmând să fie deschis publicului în prima zi rezervată presei, 10 ianuarie.

Porsche s-a retras de la Detroit în 2007, preferând să îşi concentreze resursele la Salonul Auto de la Los Angeles, unde a şi dezvăluit, de altfel, anul acesta, noul Cayman R.

Reîntoarcerea constructorului german la Detroit reafirmă importanţa salonului pentru producătorii de lux, în opinia specialiştilor. Porsche va încerca astfel să ajungă aproape de potenţiali clienţi şi să confirme importanţa pieţei din Statele Unite, unde a livrat un sfert din producţia anului trecut.

via | automotivenews

Comentarii (4)

  • Opinie...
    Poate-i Cajun. Sau alt model. Cel mai mic si ieftin Porsche.
    2 0
  • da is curios cum o sa fie
    1 0
  • ...
    macar de data asta sa fie un pic diferit ca design, macar un pic!!
    2 1
  • Hmmm
    Probabil Panamera in 2 usi ,succesorului lui 928 cum se laudau!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru