Porsche cauta clienti pentru viitorul 918 Spyder

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 23.03.2010
Reteaua globala de dealeri Porsche cauta potentiali clienti pentru viitorul 918 Spyder. Constructorul din Stuttgart are nevoie si de o motivatie financiara pentru a produce supercarul electric in urmatorii cinci ani.

Desi in urma cu cateva saptamani Porsche anunta oficial ca isi doreste sa produca in serie conceptul 918 Spyder, informatii recente arata ca nemtii inca sunt in stadiul de cautare a potentialilor clienti. Eforturile Porsche sunt cat se poate de relevante, un supercar de talia lui 918 Spyder avand nevoie de o motivatie financiara solida pentru a intra in productie.

Constructorul din Stuttgart anunta tot in urma cu doua saptamani ca supercarul de serie va debuta cel mai probabil in urmatorii cinci ani, asta daca dezvoltarea lui va reprezenta o investitie profitabila.

Potrivit ultimelor informatii scurse din interiorul companiei germane, reteaua globala de dealeri cauta clienti dornici sa se inscrie pe lista de asteptare a unui model care vine abia peste 5 ani iar pretul sau este o necunoscuta totala. Singurul lucru cert e ca viitorul 918 Spyder de serie va depasi pretul stramosului sau Porsche Carrera GT.

via | egmcartech

Comentarii (5)

  • reteaua din Romania nu isi face datoria!

    sa auda baietii destepti (dar aia cautati la cofragul cu oua de fro 5-6 ani) si sa vezi cum isi face porsche norma.
    1 1
  • tannnnn
    NU orice prost isi ia o masina ca asta
    4 1
  • @VST
    Corect! Nu orice prost isi ia o masina ca asta, doar unul cu bani. La fel de bine cum si un destept cu bani o poate cumpara.
    Masina nu il face pe om, cum nici omul nu face masina.
    1 0
  • In jur de 500 mi de euro !
    1 0
  • O masina fantastica !
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru