Porsche Cayenne cu trei uşi - prima prelucrare digitală

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 03.08.2010
Porsche ar putea lansa în următorii ani o variantă cu trei uşi a modelului Cayenne, impulsionat de succesul noului Range Rover Evoque. Pe internet au apărut deja primele interpretări grafice.

Lansarea lui Range Rover Evoque şi interesul suscitat de acesta în rândul publicului a pus pe gânduri majoritatea constructorilor care activează în segment. După ce Toyota a renunţat la vechiul RAV4 cu trei uşi, acest episod părea a fi încheiat, singura alternativă rămasă în segment fiind Suzuki Grand Vitara.

Mini se pare că a reacţionat deja la valul de simpatie atras de Evoque şi are pe masă deja un proiect care ar putea da naştere unui Countryman cu trei uşi, botezat Canyon. În aceste condiţii am putea vedea mai multe alternative cu trei uşi pe segmentul SUV-urilor.

Porsche ia de asemenea în considerare o variantă complet nouă pentru Cayenne, care ar presupune lansarea unei caroserii cu doar trei uşi. Surse neoficiale vorbesc chiar despre Roxster, modelul care se credea a fi un frate mai mic al lui Cayenne.

Potrivit acestora, Roxster nu este decât o variantă cu trei uşi a lui Cayenne, gata să debuteze pe piaţă cel mai devreme în 2012. Până atunci însă, în mass-media au început să apară prelucrări digitale ale viitorului SUV Porsche cu trei uşi.

via | autoblog

Comentarii (4)

  • Slabe sanse sa apara o asemenea varianta
    Putin probabil sa apara o aemenea varianta, iar Range Rover Evoque trebuie sa confirme la vanzari, inainte sa fie declarat un succes . Referitor la un SUV Porsche pozitionat sub Cayenne, acesta va aparea in 2012 si se va baza pe Audi Q5, o varianta in 3 usi fiind de asemenea putin probabila .
    4 1
  • Urat si cu 4 si cu 2 usi. Mai frumos primul si mai interesant, VW touareg asta nou este o minunatie de masina . Concureaza direct cu X5, Ml si Q7. Bine oricum fata de Q7 a fost mereu mai bun.
    1 6
  • ...hm..?ce?! nu cade nimeni? nu lesina nimeni?nu se mira nimeni?..............................................................cat e de ....................................................frumos.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...........
    3 2
  • Cel mai tare SAV hibrid : http://www.bmwblog.ro/2010/08/03/drive-test-voom-magazine-bmw-x6-activehybrid-%E2%80%93-in-cautarea-bmw-ului-suprem/
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru