Porsche da in judecata primaria Londrei

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 19.02.2008
Reprezentantii Porsche vor actiona in instanta primaria Londrei pentru introducerea unei taxe de poluare.

Esential

25 de lire sterline este valoarea taxei contestate de Porsche.

Porsche intentioneze sa actioneze in justitie municipalitatea Londrei, in urma deciziei primarului Ken Livingstone (foto) de a impune o taxa de 25 de lire sterline pentru modelele auto care au emisii mari de dioxid de carbon.

Reprezentantii Porsche sustin ca taxa nu este corecta deoarece nu va duce la reducerea emisiilor de dioxid de carbon si in plus va descuraja oamenii de afaceri sa lucreze in centru Londrei. Porsche a anuntat ca ii va cere in scris lui Livingstone sa reconsidere decizia de impunere a taxei.

Primarul Londrei a calificat actiunea Porsche drept o o strategie de imagine si un atac asupra londonezilor. "Nimeni nu are voie sa-si arunce mizeria in strada, iar Porsche nu trebuie sa-si impuna masinile poluante londonezilor care nu le doresc", a declarat Ken Livingstone.

Taxa de 25 de lire sterline aplicata vehiculelor care emit cel putin 225 de grame de dioxid de carbon pe kilometru se va aplica in acelasi mod ca taxa normala de opt lire pe zi impusa tuturor masinilor, cu exceptia celor nepoluante.

Via | Reuters
Taguri: Porsche

Comentarii (1)

  • Un exemplu demn de urmat si de prostimea din Bucuresti
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru