Porsche: Fara mini Cayenne sau Panamera coupe

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 19.05.2008
Klaus Berning, directorul de marketing de la Porsche, a dezvaluit planurile companiei germane.

Esential

20.000 de unitati ale viitorului model Pznamera vor fi produse anual.

Porsche planuieste sa se extinda serios in urmatorii ani prin angajarea unui numar suplimentar de 2100 de angajati si extinderea retelei de dealeri in tari precum Rusia si China.

Klaus Berning, directorul de marketing de la Porsche, a declarat ca principala preocupare a constructorului german este dezvoltarea noului model Panamera. De asemenea, Berning a tinut sa precizeze ca zvonurile din ultima vreme care aratau ca Porsche pregateste un crossover Cayenne si un Panamera coupe sunt nefondate si nu vor avea finalitate.

Cel mai profitabil producator auto din lume isi va mari reteaua de dealeri de la 650 in prezent, la 700 la nivel mondial in perioada urmatoare.

Vanzarile viitorului sedan Panamera sunt estimate la 20.000 de unitati anual, dar Klaus Berning spune ca noul model va canibaliza vanzarile SUV-ului Cayenne, astfel incat valoarea totala a unitailor livrate pe un singur an nu va depasi cu mult actuala cifra de 100.000 de exemplare.

Via MotorAuthority  

Comentarii (1)

  • Gogu Infologu
    fara baby cayenne ??
    parca acum o saptama in urma a fost publicata cateva fotografii spion cu "baby cayenne"... sincer de ce-l testeaza daca nu-l vor produce?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru