Porsche reduce din nou productia

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 26.11.2008
Porsche va exinte programul de incetinire a productiei pana spre sfarsitul lunii ianuarie.

Porsche a anuntat in urma cu cateva saptamani ca va prelungi perioada zilelor de concediu acordate la sfarsitul anului. Astfel, oficialii Porsche au stabilit sa reduca productia la fabrica Zuffenhausen prin limitarea activitatii in perioada 22 decembrie – 9 ianuarie.

Cei aproximativ 1000 de angajati Porsche din facilitatea de productie nu vor inceta lucrul, dar se va extinde programul de zile libere astfel incat nivelul productiei sa revina pe aceeasi linie cu cererea. In plus, cel mai profitabil producator auto din lume va opri productia timp de sapte zile consecutive la fabrica din Stuttgart.

De asemenea, fabrica din Zuffenhausenisi va opri activitatea dincolo de data de 9 ianurie pana undeva la sfarsitul primei luni a anului 2009.

Prabusirea cererii pe piata auto mondiala a determinat producatorii sa reduca nivelul productiei. Pe langa Porsche, si Volkswagen ar putea opera un sistem asemanator, care sa duca la incetinirea ritmului de productie.

Via | MotorAuthority

Taguri: Porsche

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru