Porsche revine la Salonul Auto de la Detroit după trei ani

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 17.09.2010
Standul Porsche va reveni în cadrul Salonului Auto de la Detroit în primăvara anului viitor, după trei ani de absenţă, cauzaţi de criza economică.

După trei ani de absenţă, Porsche se întoarce la Salonul Auto de la Detroit, la începutul lui 2011. Cel mai mare salon de profil din Statele Unite a trecut printr-o perioadă nefastă din cauza crizei economice care a cuprins şi piaţa auto. Tot mai mulţi constructori europeni au boicotat evenimentul, speriaţi de lipsa de interes a publicului.

Situaţia pare să se redreseze însă dincolo de Ocean şi Porsche are de gând să profite de pe urma acestui lucru. Constructorul german s-a bucurat deja de o evoluţie pozitivă pe piaţa din SUA şi intenţionează să îşi consolideze poziţia cu noi modele.

Cel mai important salon al începutului de an va consemna debutul unor modele Porsche cu care publicul european va face deja cunoştinţă în următoarele două săptămâni, odată cu deschiderea Salonului Auto de la Paris. Dacă la salonul francez vom face cunoştinţă cu versiunea Carrera GTS, în ianuarie, Porsche ar putea expune la Detroit şi derivatul Speedster, odată cu care s-ar încheia cariera comercială a seriei 997.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru