EXCLUSIV: Porsche testeaza noul 911 Cabrio

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 05.10.2009
Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, primele fotografii spion cu noul Porsche 911 Cabrio. Modelul este inca in stadiu de testare la temperaturi inalte.

Fotografii de la Carpix i-au surprins pe inginerii Porsche in timp ce testau noul 911 Cabrio in conditii de temperatura ridicata. Modelul pastreaza design-ul clasic al lui 911 in timp ce pare sa beneficieze de un ampatament marit, care confera mai mult spatiu pentru pasagerii de pe bancheta din spate. Partea din spate a acestui model este schimbata extrem de mult fata de actualul 911 Cabrio, dar nu putem distinge inca forma definitiva a acesteia.

Noul Porsche 911 va avea blocuri optice similare cu cele prezente pe 997, dar care vor fi ridicate la un nivel superior pentru a indeplini anumite norme de siguranta. Posteriorul lui 911 Cabrio este plat si beneficiaza, printre altele, de un set de stopuri complet noi. Exemplarul testat de inginerii Porsche nu are design-ul finalizat in partea din spate, fiind utilizat pentru testarea echipamentelor de la interior si a motorului.

Porsche 911 va fi oferit atat in versiune cu tractiune spate, cat si in versiune cu tractiune integrala si va beneficia de noua gama de motorizari de pe 997. Astfel, Porsche 911 va avea injectie directa si va fi disponibil si cu o transmisie cu dublu ambreiaj de tip PDK, alaturi de cutia de viteze mecanica cu sase trepte cu care ne-au obisnuit cei de la Porsche.

Comentarii (4)

  • Ce urat arata camuflat. :)
    2 0
  • qmatru
    Sigla
    Mi se pare mie, sau sigla de pe capota masinii (sub banda neagra) are o forma rotunda? Sigla Porsche nu e rotunda.. (ce-i drept farurile, portiera si anumite detalii - manerul de la portiera, oglinzile - sunt de Porsche).
    3 0
  • porsche....cei ala ......telefon???
    pe mine chiar nu ma intereseaza zvonurile despre Porsche,Ferrari,Lambo si altele deastea dar........bagati cat mai multe despre Bmw,Mercedes si Audi....
    1 2
  • Decimus4u
    @TZENU
    ARE DREPTATE TZENU! MAI SPUNETI SI VOI CEVA DE MASINI CARE AU O AUTONOMIE REZONABILA NU CARE CONSUMA UN PLIN IN 200 KM....
    BAFTA!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru