Power Enterprise a creat un Nissan GT-R cu 700 CP!

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 13.01.2009
Nissan GT-R a primit doua compresoare de la Power Enterprise si dezvolta acum o putere demna de un supercar – 700 cai putere!

Inca din stadiul de proiectare Nissan GT-R se anunta ca fiind un automobil de exceptie, pregatit sa se lupte cu supercar-uri cu notorietate.Modelul japonez pleaca din fabrica echipat cu un motor V6 de 3.8 litri, supraalimentat cu ajutorul a doua turbine, care dezvolta 485 CP.

Tunerii de la Power Enterprise au decis sa mareasca puterea lui GT-R de la 485 CP la 560, respectiv 700 CP. Cresterea de putere a fost realizata cu ajutorul adaugarii a doua compresoare si a modificarilor aplicate unitatii ECU a motorului.Pe langa cele doua compresoare Rotrex C30-94, GT-R a primit injectoare cu debit marit, o pompa de benzina mai performanta, un intercooler mai mare si o galerie de evacuare imbunatatita.

Inginerii de la Power Enterprise au modificat masina astfel incat sa imbuntatateasca raspunsul la acceleratie in gama joasa si medie de turatii , si pentru a oferi un cuplu motor marit. Doua pachete separate sunt disponibile, primul oferind 560 CP, pe cand al doilea pachet ajuta motorul de V6 sa dezvolte 700 CP.

Pachetul de baza are un pret de circa 10.000 dolari si va fi disponibil in curand pe toate pietele pe care este disponibil si Nissan GT-R.Nissan GT-R cu pachetul Power Enterprise dezvolta puterea standard de 485 CP la 4.000 rpm, in loc de 6.000 rpm cum este la versiunea de fabrica.

Via | MotorAuthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru