Premiera: Am testat noul Chevrolet Aveo

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 03.06.2008
Automarket a testat noul Aveo cu 3 usi, model lansat pe piata incepand cu luna iunie a acestui an.

Esential

101 CP are motorul de 1.4 litri disponibil pe noul Aveo cu trei usi.

Chevrolet a organizat la Wroclaw, in Polonia, un test-drive cu noul hatchback Aveo cu 3 usi. Inainte de a ne opri asupra consideratiilor de ordin tehnic, estetic sau de orice fel sa staruim un pic asupra istoriei modelului aflat in patrimoniul GM.

Putem spune ca povestea Chevrolet in Europa a inceput din 2002 odata cu lansarea modelului Kalos. Chevrolet Aveo cu trei usi, care si-a sarbatorit premiera mondiala in martie, la Salonul Auto de la Geneva, va sosi la dealerii europeni in luna iunie. Acesta va completa familia de succes a automobilelor mici marca Chevrolet dupa aparitia modelului cu 5 usi, prezentat toamna trecuta la Salonul auto de la Frankfurt. Dar sa revenim la oile noastre.

Asa cum va spuneam, am testat noul Aveo cu 3 usi pe drumurile din imprejurimea orasului Wroclaw din Polonia. Mai precis, am avut ocazia sa testez versiunea motorizata de propulsorul pe benzina de 1.4 litri si 101 CP dotata cu transmisie automata in sase trepte. Modelul prezinta o lungime de 3.920 mm, o latime de 1.680 mm si un ampatament de 2.480 mm.

Mai multe pot fi citite pe sectiunea de drive-test!

Taguri: Aveo, Chevrolet

Comentarii (2)

  • KALOS
    MASINA ARATA SUPER PACAT CA TRENUL RULARE E VARZA NU MAI ZIC DE DIRECTIE SI DE MATERIALE!
    0 0
  • aveo hatchback
    arata nasol grila aia...urataaaaaaaaaaaa
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru