Premiera: Cele trei concepte Kia Soul

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 04.03.2008
Kia a dezvaluit astazi la Geneva cele trei concepte care alcatuiesc gama Soul: Diva, Burner si Searcher.

Kia a impresionat astazi la Geneva cu trioul Soul, anuntat deja de doua saptamani. Soul Diva, Soul Burner si Soul Searcher sunt cele trei modele care alcatuiesc noua gama coreeana, dedicata in special publicului tanar.

Soul Diva, asa cum o sugereaza si numele, va tinti in principal femeile tinere, un segment de piata in continua crestere in acest moment. Soul Diva vine echipat cu un acoperis panoramic, tapiserie care imita pielea, de culoare neagra, si covorase asortate cu interiorul. Pana si forma scaunelor este noua, acestea fiind alaturate pentru a aduce mai mult cu o canapea.

Kia Soul Burner, este, asa cum va anuntam si saptamana trecuta, cel mai agresiv model din gama Soul, adresandu-se in special tinerilor activi care isi doresc o masina sportiva. Vinilurile exterioare, care infatizeaza dragoni pe montantul C, pe portiere si pe capota, ofera o imagine agresiva, completata de luminile LED integrate in spoilerul fata si de tevile de esapament verticale cu finisaj cromat. La interior pasagerii vor beneficia de scaune individuale imbracate in piele de culoare neagra si rosie, asemeni designului exterior.

Kia Soul Searcher este un concept care se adreseaza celor dornici sa strabata mai bine jungla aglomerarilor urbane. Potrivit coreenilor, Searcher poate oferi un traseu parcurs in deplin confort si un interior capabil sa indeplineasca nevoile unui public tanar.Finisajele din piele gri sunt aplicate la nivelul capotei, acoperisului retractabil, bordului, portierelor si a volanului. Tapiseria in tonuri gri si bej imbraca scaunele si acopera podeaua pentru o ambianta placuta.

Versiunile de productie ale celor trei concepte prezentate astazi de Kia vor fi dezvaluite abia in toamna acestui an la Salonul Auto de la Paris.

Comentarii (2)

  • Melman
    Bun bun
    Se va produce si cu tractiune 4X4?
    0 0
  • mamaia
    KIA
    supermishto asta, pacat ca nu o sa am bani sa-mi pot cumpara. probabil va coste pe la 15-16 mii
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru