Premiera: Citroen C-Crosser Commercial

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 17.07.2008
Citroen va lansa la Salonul de la Londra isi va largi gama vehiculelor comerciale usoare cu noul C-Crosser Commercial.

Esential

156 de cai putere dezvolta propulsorul instalat pe C-Crosser Commercial.

Citroen a pregatit o surpriza pentru Salonul Auto de la Londra: o versiune Commercial a actualului C-Crosser. Constructorul francez cauta astfel sa isi extinda gama de vehicule comerciale usoare cu un SUV capabil de performante deosebite in offroad.

Noul C-Crosser Commercial se diferentiaza de varianta pentru persoane prin cateva detalii exterioare si interioare: geamurile spate sunt complet negre iar scaunele spate au fost inlaturate, suprafata de incarcare masurand 1720 de mm si o capacitate de 743 de kilograme. Habitaclul este separat de suprafata de incarcare printr-un geam securizat.

Varianta comerciala a noului C-Crosser este echipata cu un propulsor diesel HDi de 2.2 litri care dezvolta 156 de cai putere. Resursele sunt transmise ambelor punti prin intermediul unei cutie manuale cu sase rapoarte.

Performantele noului C-Crosser nu sunt deloc trasaturi de neglijat: sprintul de la 0 la 100 km/h se realizeaza in 9.9 secunde iar viteza maxima este de 200 km/h. Consumul este si el unul acceptabil, potrivit unui diesel cu o asemenea capacitate: 4.9 litri la 100/km in ciclu extraurban.

Noul C-Crosser Commercial va fi disponibil in doua versiuni de echipare: VTR cu un pret de pornire de 21.437 de euro fara TVA si VTR+, mai bine echipat, cu un pret de 23.241 euro fara TVA.

Preturile sunt cele anuntate pentru piata britanica.

via | Carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru