Comentarii (4)

  • clarkson
    "primul pickup"? VW Taro va spune ceva?
    Mai luati o pauza cu "primul pickup din istoria VW". A, e primul de care ati auzit voi? Asta e altceva si spune mult despre ce fel de jurnalisti auto sunteti.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Taro
    1 0
  • @ Clarkson
    Atunci cand am redactat acest articol ne-am dat seama ca titlul va suscita o grama da reactii ca cea de mai sus.
    Draga cititorule, in titlul este vorba despre "primul pick-up PUR" adica creat in intregime de Volkswagen. De altfel, daca ati fi citit in continuare si continutul stirii ati fi vazut ca Robust este dezvoltat pe o platforma noua, doar cu tehnologie Volkswagen.
    Pe cand Taro, exemplul oferit de dumneavoastra, a fost dezvoltat impreuna cu Toyota. Japonezii si-au creat propriul pick-up iar nemtii au profitat si ei, cum era si normal, de pe urma joint-venture-ului. Noi vorbim aici de primul pick-up 100% Volkswagen.
    0 1
  • clarkson
    @bogdanm
    Lasati titlul, eu vorbesc de articol:
    "un sector de piata total nou pentru brandul german", "primul pick-up din istoria Volkswagen". O mentiune a lui Taro in articol v-ar fi salvat.
    1 0
  • @clarkson
    Despre mentionarea lui Taro in articol...trebuie sa spunem ca am cautat sa fim cat mai concisi, fara a ne pierde in detalii. Cunoscatorii stiu ca a existat asa ceva dar ca nu a fost 100% Volkswagen. Multumim.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru