Premiere nationale de la VW la SIAB

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 02.10.2007
Primul producator auto din Europa va veni la SIAB cu o serie de premiere absolute pe piata romaneasca.

Volkswagen va fi prezenta la Bucuresti cu o gama impresionanta de modele: Cross Golf, Cross Touran, Tiguan Sport si Style, Golf GT Sport, Golf GTI, Golf R32, Passat Blue Motion si Polo Blue Motion.

VW Cross Touran vine cu o gama de motoare foarte bogata, clientii putand opta pentru trei propulsoare pe benzina (1.6/102 CP, 1.4 TSI/140 CP si noul 1.4 TSI/170 CP, care va dispune in serie de sistem de transmisie DSG) si trei diesel (1.9 TDI/105 CP, 2.0 TDI 140 CP si 2.0 TDI/170 CP).

Versiunea Cross a modelului Golf vine cu garda la sol inaltata cu 20 de milimetri, protectii din plastic care inconjoara caroseria, parasocuri si scuturi din aluminiu, jante de 17 inch. Desi denumirea ar putea sugera altfel, noua versiune dispune de tractiune exclusiv anterioara.

Pe langa versiunea Cross, gama Golf-ului va fi puternic reprezentata de versiunile GT Sport, GTI si Golf R32. Gama Blue Motion va fi prezenta pe modelele Passat si Polo, in premiera pe piata romaneasca.

Cea mai interesanta componenta a standului VW este noul model Tiguan, prezentat in premiera mondiala la Frankfurt si care va veni in premiera absoluta in Romania.

In standul VW de la SIAB, noul Tiguan va fi prezentat in versiunile Style si Sport.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru