Premierele Fiat pentru Salonul de la Bucuresti

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 02.10.2007
La SIAB, standul Fiat va marca premierele modelelor 500, Bravo, Sedici precum si a conceptului Oltre.

Salonul Auto Bucuresti va marca 100 de premiere nationale si va reprezenta, dupa FIA GT, unul din cele mai importante evenimente auto din tara noastra. Toti importatorii, cu exceptia Peugeot, si-au anuntat prezenta la a cincea editie a salonului bucurestean.

Fanii modelelor Fiat vor putea admira la standul constructorului italian deja celebrele modele Grande Punto si Panda dar si alte patru premiere pentru Romania. Micul 500, lansat in premiera mondiala in luna iulie la Torino va ajunge in premiera nationala la Bucuresti. Micul model a facut deja furori in Italia, presedintele Fiat anuntand cresterea capacitatii de productie pentru a putea face fata comenzilor.

Alaturi de 500, Fiat va aduce, pentru prima oara la SIAB, si sedanul Linea care a fost deja lansat pe piata din Romania in luna iunie. Proaspat intrat in showroom-uri, Bravo, rivalul Fiat pentru Volkswagen Golf, va fi si el prezent la salonul romanesc. Standul italienilor va fi completat de conceptul Oltre si de crossover-ul Sedici.

Fiat va aduce la SIAB si intreaga gama Professional de vehicule utilitare si comerciale. Pe langa deja cunoscutele Doblo, Ducato si Scudo Fiat va aduce si o premiera pentru piata din Romania. Este vorba de versiunea Ducato Minibus, un vehicul pentru transport persoane cu 16 locuri.

Comentarii (1)

  • ...
    in afara de grande punte si 500 restu arata groaznic...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru