Presedintele Citroen a demisionat

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 19.12.2008
Gilles Michel, presedintele brandului francez din 2007, a demisionat din functia de conducere pentru a administra un fond de investitii initiat de guvernul francez.

In aceste vremuri de criza, Citroen va fi nevoit sa se descurce fara Gilles Michel, presedintele Consiliul de administratie, care si-a anuntat astazi demisia. Michel pleaca dupa sase ani petrecuti in interiorul brandului francez, pentru a se ocupa de un fond de investitii al Guvernului francez.

PSA Peugeot-Citroen nu a emis nici un comunicat oficial privind plecarea lui Michel, o decizie finala urmand sa fie luata in urma intrunirii consiliului de administratie, programata astazi.

Michel, in varsta de 52 de ani, s-a afirmat in cadrul companiei impreuna cu o echipa tanara, inca din 2002 atunci cand a inceput sa lucreze pentru constructorul francez in functia de sef al departamentului de achizitii, platforme si probleme tehnice. Din 2007 si pana in prezent, Gilles Michel a condus brandul francez si a fost unul din cei cinci membri ai biroului de conducere al PSA.

Fondul deschis de Guvernul francez, pe care Michel il va administra in urmatorii ani, insumeaza 20 de miliarde de euro, bani destinati pentru a apara companiile domestice impotriva crizei economice si a preluarilor ostile.

via | Automotive News

Taguri: Citroen, Peugeot

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru