Primă de 1700 de euro pentru fiecare angajat Porsche

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 01.04.2011
Fiecare angajat Porsche va primi la finalul lunii aprilie 1700 de euro sub formă de bonus pentru activitatea din ultima parte a anului trecut.

Oficialii Porsche au anunţat astăzi că fiecare angajat al mărcii din Stuttgart va primi un bonus de 1700 de euro în urma contribuţiei pe care aceştia şi-au adus-o la creşterea financiară înregistrată de brandul german în cursul anului financial scurt 2010 (1 auust - 31 decembrie). Conform oficialilor germani, plata va fi făcută în contul angajaţilor la finalul lunii aprilie, supliementar faţă de salariul fiecăruia.

Profitul operaţional al Porsche AG în perioada august-decembrie 2010 a fost de 688 de milioane de euro.

"Acest rezultat are la bază energia şi flexibilitatea angajaţilor noştri foarte motivaţi. Din acest motiv şi-au câştigat dreptul la această sumă suplimentară, drept mulţumire din partea conducerii pentru dinamismul lor enorm", susţine Thomas Edig, vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie Porsche.

via | Porsche

Comentarii (3)

  • mare lucru
    in urma comunicatului oficial dat de star-ul circului "romania", marele prim-pitic-clovn inscaunat de ciclopul mare-carmaci al aceluiasi circ , incepand de azi 1 aprilie 2011, circul "romania" iese din situatia de faliment iar angajatii ce isi desfasoara activitatea pe teritoriul acestei latrine vor primi in semn de recunostinta (inca) 1.700 de tzepe oficiale pentru a si le putea infinge in ochi sa aiba motiv sa spuna "am fost orbi cand am votat!"

    aplauze prelungite....sala in picioare aclama intr-un suflet: clovnu' si cu ciclopu' ne-au adus in prag la...cioclu'.
    7 6
  • Lucian
    Aberatii
    @gelu eu inteleg ca in tarisoara noastra nu e tocmai lapte si miere dar ce legatura are comentariul tau cu stirea din domeniul industriei automobilistice ?
    1 0
  • legatura....
    poate doar ca traim pe acelasi Pamant si ne batem cu caramida'n pept ca romania este tara europeana.

    sunt sigur ca numai una din cele doua conditii este satisfacuta iar tu nu realizezi asta

    somn usor
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru