Prima sala Mazda a fost deschisa la Cinema City Cotroceni

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 14.12.2009
O sala de cinema din complexul Cinema City Cotroceni poarta logo-ul si numele Mazda. Sigla constructorului japonez este prezenta atat pe peretii laterali, cat si pe tetierele scaunelor.

Mazda s-a implicat intr-un proiect inedit de pe piata din Romania prin denumirea unei sali de cinema din cadrul Cinema City Cotroceni. Cinematograful din AFI Palace Cotroceni are o sala care este inscriptionata cu insemnele si numele constructorului nipon de automobile Mazda. Sala Mazda are o capacitate de 216 locuri si este una dintre cele 21 de sali din complexul Cinema City Cotroceni.

Spectatorii vor afla daca vor viziona filmul ales in sala Mazda inca de la achizitionarea biletului, numele salii fiind imprimat pe biletele de acces. Inaintea fiecarui film vor rula proiectii cu logo-ul Mazda si cu un spot comercial al acestui constructor de automobile. Megaplexul Cinema City Cotroceni se afla in cadrul complexului comercial AFI Palace Cotroceni MegaFun are in componenta 21 de sali de cinema cu o capacitate totala de 4.234 de locuri si include primul cinematograf IMAX din Romania, sala Samsung IMAX.

"Sala Mazda este un proiect complet nou pentru piata auto din Romania, Mazda fiind primul jucator din industrie care a ales sa comunice in acest mod.

In colaborare cu Cinema City, am dezvoltat acest proiect special care se adreseaza deopotriva fanilor Mazda si iubitorilor filmului", a declarat Dragos Grapinoiu, Marketing Manager Mazda.

Via | Mazda

Comentarii (1)

  • mazda
    cand apare inca o madza precum rx8,cea mai sportiva si cea mai superba de la ei
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru