Primarul Londrei a facut un test-drive cu Tesla Roadster

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 19.01.2009
Boris Johnson, primarul Londrei, a realizat un test-drive cu noul model electric Tesla Roadster.

Esential

160 de exemplare ale modelului Tesla Roadster au fost livrate.

Boris Johnson, primarul Londrei si fost jurnalist auto in tinerete, a testat noul model Tesla Roadster. Controversatul om politic Boris Johnson a facut un test-drive cu modelul electric inaintea unei conferinte purtate la evenimentul IQ2 Green Festival on Climate Change.

Modelul Tesla Roadster va fi expus in cadrul acestui eveniment ecologic, iar cativa dintre vizitatori vor avea ocazia chiar sa testeze supercarul electric.

Tesla Roadster este cel mai performant vehicul electric de pe piata. Motorul electric poate face supercarul sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 3.9 secunde. Roadster a fost dezvoltat la centrul Tesla din California si este fabricat in fabrica Lotus din Norfolk.

Pana in prezent, Tesla a livrat 160 de exemplare ale exoticului model. Prin acest gest, primarul Londrei a dorit sa dea un exemplu asupra importantei tehnologiilor revolutionare pentru eforturile de protectie a mediului.

Via | Zercustoms

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru