Primele imagini ale crossover-ului SsangYong Korando C

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 02.07.2010
Versiunea de serie a conceptului C200 va fi prezentată de SsangYong în cadrul Salonului Auto de la Paris. Primele imagini anunţă un crossover cu un design ceva mai cuminte.

Esential

178 de cai putere dezvoltă propulsorul de lansare al viitorului SsangYong Korando C

În 2008, la Salonul Auto de la Paris, SsangYong suprindea publicul cu un concept uimitor. Crossover-ul se numea C200 şi promitea un model de serie complet diferit de ceea ce prezentaseră coreenii până atunci.

La doi ani de atunci, constructorul asiatic mizează totul pe versiunea de serie a conceptului C200. Botezat Korando C, SUV-ul compact va debuta live pentru public în cadrul aceluiaşi Salon de la Paris, din această toamnă, când vom afla probabil şi noul proprietar al brandului, titlu disputat între Mahindra şi Renault.

Versiunea de serie Korando C se va lansa pe piaţă cu un motor turbodiesel de 2.0 litri şi 178 de cai putere, capabil să respecte normele de poluare Euro 5. Resursele vor fi transmise punţii faţă sau ambelor axe, atunci când se optează pentru tracţiune integrală. După lansare, SsangYong va adăuga listei de motorizări un propulsor pe benzină, de 1.8 litri şi o versiune hibridă, care va fi pusă în mişcare de o unitate electrică şi de un diesel.

Potrivit informaţiilor puse la dispoziţie de coreeni, noul model va oferi o echipare bogată la un preţ accesibil, pentru a respecta tradiţia.

Comentarii (5)

  • Korando C
    Noroc ca exista Antara. Altfel ce mai scoteau?
    2 1
  • :)
    da seamana cu Antara dar e dragut...
    1 2
  • Asta era
    Nu-mi venea in minte cu cine seamana asa de bine .
    Deci avem Captiva , Antara si Korando acuma ...
    Cineva critica VAG ca imbraca aceeasi masina in haine diferite ...
    0 1
  • anti-prostie
    da este Opel Antara in proportie de 80%, dar Antara arata de 1000 ori mai bine!
    1 0
  • in sfarsit.......
    un SsangYong frumusel............
    pacat ca se mandresc cu 'eticheta' altora.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru