FOTO EXCLUSIV*: SsangYong testeaza noul C200

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 15.02.2010
Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini spion cu noul SsangYong C200, model care ar fi trebuit sa debuteze la Salonul Auto de la Frankfurt in 2009.

SsangYong testeaza noul C200 in Suedia. Modelul ar fi trebuit sa debuteze in 2009 la Salonul Auto de la Frankfurt, dar lansarea a fost amanata din cauza dificultatilor financiare intampinate de acestia. Intre timp, compania a trebuit sa suporte si o greva a angajatilor, dar asta nu i-a oprit pe coreeni in dezvoltarea modelului C200.

Modelul C200 ii are ca rivali pe Toyota RAV4, Skoda Yeti si altii. Celebra casa de design Giugiaro din Italia a desenat SUV-ul compact de la SsangYong, iar creatia lor va debuta in intreaga sa splendoare la un salon auto important din acest an. Modelul va fi disponibil cu trei versiuni de motorizare, dintre care una va fi un hibrid. Hibridul celor de la SsangYong va fi unul neconventional, deoarece va utiliza un propulsor diesel in locul "traditionalului" motor otto.

Noul SsangYong C200 este un model decisiv pentru viitorul marcii sud-coreene. Lansarea acestuia este asteptata cu bratele deschisa de acestia, C200 fiind considerat a fi salvatorul marcii SsangYong.

Pentru moment, stratul gros de camuflaj al acestui model ne impiedica sa intuim aspectul exterior al acestuia, dar se pare ca Giugiaro si SsangYong au pastrat numeroase elemente prezente si pe conceptul lui C200, pe care le-au adaptat subtil pentru productia de serie.

*Fotografiile atasate acestui articol sunt publicate de Automarket in exclusivitate in Romania printr-un contract semnat cu o companie specializata din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul Romaniei fara acordul Automarket.ro este strict interzisa.

Comentarii (2)

  • georgemed
    nu sunt un cunoscator
    dar singura chestie extraordinara mi se pare diesel hibrid. mereu m-am intrebat de ce producatorii scot modele hibrid doar pe benzina.
    1 0
  • @georgemed
    Pretul unui hibrid este destul de ridicat chiar si atunci cand este utilizat un motor pe benzina. Utilizarea unui diesel - care are un pret de achizitie mai mare decat un motor pe benzina - alaturi de trenul de propulsie hibrid aduce de la sine un pret de achizitie prohibitiv.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru