Primele imagini care anunţă noul Toyota RAV4 electric

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 11.11.2010
Toyota a publicat astăzi două teaseruri ale viitorului RAV4 electric, model dezvoltat împreună cu Tesla şi aşteptat să debuteze oficial în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

În apropierea Salonului Auto de la Los Angeles, Toyota îşi pregăteşte terenul cu două teaseruri care anunţă versiunea electrică a modelului RAV4. Crossover-ul popular va debuta live pe scena salonului american ca rodul parteneriatului încheiat de Toyota cu constructorul american Tesla, recunoscut pentru meritele sale în domeniul vehiculelor electrice.

Cele două teasere publicate de Toyota trădează instrumentarul de bord al modelului japonez şi logo-ul EV, amplasat pe caroserie, pentru a aminti publicului despre ce model este vorba. Imaginile nu au fost însă însoţite de informaţii, lăsând astfel loc mai multor speculaţii.

Primul RAV4 electric din istorie va adopta bateriile, softul, transmisia şi echipamentele electronice Toyota, urmând ca restul componentelor să fie semnate de Tesla. 

via | leblogauto

Comentarii (1)

  • Ovidiu
    :)
    Bravo Toyota! Excelent Tesla!!!
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru