Primele imagini: Kia VG Sedan, un nou concurent pentru Passat

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 29.07.2009
Kia a publicat primele fotografii cu VG Sedan, unul dintre viitorii concurenti ai lui Passat. Din pacate, exista putine sanse ca modelul sa fie disponibil in Romania.

Kia a publicat astazi primele teasere ale noului sedan VG, descendentul direct al conceptului KND-5, prezentat in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Seul, din primavara anului in curs. Noile imagini dezvaluie un model de segment mediu interesant al celor de la Kia, viitorul rival al lui Passat urmand sa fie lansat in prima faza in Coreea in aceasta toamna, apoi dus in 2010 in Statele Unite.

Noul model al constructorului coreean iese in evidenta prin grila stilizata care aminteste de liniile gamei Kia de data recenta, dar si prin luminile de zi si stopurile bazate pe tehnologia LED. VG Sedan este incaltat cu jante din aliaj de 18 inch.

VG va fi construit pe o platforma comuna cu modelul Hyundai Azera si va dispune de motoare pe benzina de 2.4 litri (200 CP) si 3.6 litri V6 Lambda, ultimul cu o putere care va depasi 250 de cai.

Conform primelor informatii, Kia studiaza posibilitatea lansarii noului model pe pietele europene. Insa, in cazul in care decizia va fi una pozitiva, sedanul VG va fi lansat exclusiv pe pietele importante ale Batranului Continent, existand putine sanse ca Romania sa se afle printre acestea.

via | Kia World

Taguri: Kia, VG, VG Sedan

Comentarii (12)

  • magarul stunned
    doar eu am un feeling de deja-vu?

    Coreenii astia reusesc sa reflecte toate masinile intr-una singura. Asta e genul de model care de la o distanta de 100m seamana cu un Lexus, de la 50m cu un Passat, de la 25m cu Opel si dupa ce trece de tine cu un Ford. Singurul care stie cu adevarat ce e producatorul.
    14 2
  • Titlul articolului face parte cumva dintr-un banc ?!
    Arata ok, dar e totusi o kia, iar clasa medie e dominata de francezi, germani si japonezi ce si-au obisnuit clientii cu produse de calitate... Nu va avea trecere prea mare daca se hotarasc s-o introduca pe piata europeana. In sprijinul afirmatiilor mele vine hyundai sonata, care in ciuda pretului relativ scazut, nu a avut succesul scontat
    13 1
  • Ar fi aratat ok daca...
    Daca VW n-ar fi lansat Passat CC.
    Daca Citroen n-ar fi lansat C5.
    Daca Opel n-ar fi lansat Insignia.
    Daca Audi n-ar fi lansat A5 sportsback.
    Daca n-ar fi copiat putin din grila Saab....

    Daca toti europenii astia nesimtiti, n-ar fi lansat atatea modele, acest Kia ar fi fost un mare succes. Rusine europenilor!!
    12 1
  • phanter
    Nu se poate :) :)
    Maaaamaaaa ce copy-paste, ce chinezarie....

    Bai totusi putina originalitate macar.

    Ledurile in forma de v sunt de la Insignia, Astra 4
    8 1
  • mie stopurile imi spun Audi A4 toata ziua..
    5 1
  • connaisseur
    Clasa medie e mult prea mult pentru Kia ...
    8 3
  • un mare
    ca_at, ca orice kia dealtfel. ar fi bine sa nu o lanseze. ca viitorii posesori se vor bate cu pumnii in piept ca nu exista altceva pe pamant mai bun (vezi pe la aia de au c'eed). Nu ne mai trebe o gasca de obositori
    6 7
  • hmmm
    pacat ca nu a luat si de la logan ceva :))))))))))))) k in rest....
    3 1
  • @je
    Probabil calitatea materialelor sunt la nivel cu cele ce se gasesc pe un model Logan.
    4 1
  • veveroiu
    @Kolegu
    Sincer m-am plimbat cu ceed si cu cerato si am fost relativ impresionat in sensul bun al cuvantului. Iar un magentis il iei pe la 15.000 euro cu dotari peste media sedanelor europene. Din pacate la magentis se vede ca au tras de $$ :P
    0 5
  • cica "relativ impresionat" =))))))))))))))))))))))))))
    2 1
  • Kia VG....... VG vine cumva de la Vidanjare - Golire (fose septice)???
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru