Primul Chevrolet Volt de serie iese pe poarta uzinei in 1 noiembrie

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 09.02.2010
Potrivit unor informatii neoficiale, primul exemplar de serie al modelului Chevrolet Volt va iesi de pe linia de asamblare in data de 1 noiembrie.

General Motors amana de ceva vreme data de lansare pe piata a modelului Volt. Surse neoficiale sustin insa ca cel mai nou model Chevrolet va iesi de pe poarta uzinei in data de 1 noiembrie. Informatia a fost preluata dintr-un ghid de comanda transmis dealerilor de pe teritoriul Statelor Unite.

Toti cei care se vor ocupa cu vanzarea noului hibrid vor fi nevoiti sa isi plaseze comenzile pana in luna septembrie, Chevrolet urmand sa anunte mai apoi numarul de exemplare alocat fiecarui dealer. Se pare ca primele unitati vor debuta in California, Michigan si Washington D.C.

Data de 1 noiembrie corespunde si cu previziunile facute de General Motors, care a afirmat ca primul exemplar de serie Volt va iesi de pe linia de asamblare pana la sfarsitul anului. Pana atunci insa sunt luate inca in calcul posibile amanari. Chevrolet a produs deja 80 de unitati pre-productie Volt, care sunt folosite in prezent pentru teste.

via | Autopia

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru