Primul kit american de tuning pentru Fiat 500

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 07.01.2011
Mopar, o casă de tuning specializată în modificarea modelelor Chrysler, a ales să prezinte la Detroit primul său pachet de tuning pentru proaspăt sositul Fiat 500.

Specializaţi în modificarea modelelor Chrysler, tunerii de la Mopar nu puteau absenta anul acesta de la Detroit. De această dată însă, firma de tuning americană a preferat o abordare diferită, alegând să îşi pună amprenta asupra celui mai proaspăt model expus în reţeaua de dealeri Chrysler: Fiat 500.

Modelul italian, sosit în toamna acestui an şi pe piaţa din SUA, se bucură de o primire bună în rândul americanilor, motiv pentru care Mopar s-a gândit să profite de pe urma acestui succes. Pentru a individualiza cât mai bine modelul peninsular, tunerul american a folosit din abundenţă cromul la nivelul spoilerului frontal, al oglinzilor şi al mânerelor de portieră. Jantele au fost vopsite în culoarea negru mat, asemeni caroseriei. Aceasta din urmă a primit însă două dungi de culoare albastră.

La interior, negrul a fost din nou culoarea dominantă. Tunerii au înlocuit mânerul frânei de mână şi al schimbătorului cu accesorii din fibră de carbon şi au îmbrăcat scaunele în piele Katzkin, cu reflexii albastre. 

via | autoblog

Comentarii (3)

  • dar de ce a trebuit sa il faca negru?
    parerea mea e ca negrul nu e o culoare potrivita pt o masina mica!
    3 1
  • la distanta de un click
    probabil ca tipului de la render ii place negru.
    0 0
  • kumite
    Motor parts
    Mopar nu este CASA DE TUNING!!!!!!!!!!!!
    Divizia(ca sa-i zic asa)de piese de schimb a lui Chrysler se numeste Mopar.Duh!!!!
    Il stergeti si pe asta?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru