Primul kit de tuning pentru Fiat 500 Abarth

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 25.08.2009
Un tuner german a modificat Fiat 500 Abarth, oferind un kit care ridica puterea motorului de 1.4 litri la 200 CP.

Tunerii germani de la Karl Schnorr Kraftfahrzeuge au creat un kit de tuning pentru Fiat 500 Abarth care ii ridica puterea acestui model la 200 CP. Cresterea de putere este oferita in doua trepte, prima fiind de 135 CP si 206 Nm, sau de 163 CP si 251, pe cand cea de-a doua treapta este mai agresiva, si urca puterea pana la 200 CP. Alaturi de cresterea de putere, germanii de la Karl Schnorr Kraftfahrezeuge ofera si un set de jante si o suspensie modificata subtil.

Primul pachet de putere de la Karl Schnorr Kraftfahrezuge costa 950 de euro, pe cand cel de-al doilea pachet costa 5.050 euro. Cel de-al doilea pachet de modificari schimba turbina cu o unitate mai mare, adauga un sistem de evacuare sport si reprogrameaza unitatea ECU a motorului. Jantele de 17 inch au o latime de 7 inch si sunt fabricate din aluminiu de catre cei de la OZ. Garda la sol a lui Fiat 500 Abarth a fost micsorata cu cativa milimetri, pentru a imbunatati manevrabilitatea.

Via | WorldCarFans

Comentarii (4)

  • schumi
    The way to go...
    ...masina italiana cu tuning german (sau englezesc :D).
    4 2
  • Stelian O.
    Masinuta trebuie sa recunoastem arata foarte bine, performantele sunt pe masura, poate va fura cateva procente din vanzarile MINI.Pretul este unul oarecum acceptabil. PA!


    Va las. Ne "vedem " saptamana viitoare cand ma intorc din vacanta. :))
    5 2
  • uyt6r
    steliane ai reusit? dupa ce ai fost pedepsit tt vara in fata calculatorului in cele din urma ai vzt lumina zilei....bvbv te asteptam sa ne mai imbarligi cu americanele tale...:))))
    4 0
  • alexandru26
    Daca am avea circuite pe care sa alergi cu o astfel de masina as cumpara-o dar la ce iti folosesc 200 de cai in bucuresti cand din viteza a2a nu treci, plus taranii care franeaza in ultimu timp si mai intra in tine.. dai si o groaza de bani pe intretinerea acestei masini.. deci nu e buna in Romanica noastra.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru