Primul premiu auto pentru Volkswagen Scirocco

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 05.11.2008
La numai o luna de la lansare a oficiala, Volkswagen Scirocco a devenit "Modelul sportiv al anului", in Scotia.

La numai o luna de la lansarea oficiala, Volkswagen Scirocco isi trece in cont primul trofeu auto, primit din partea presei scotiene. Modelul german a candidat si a castigat la sectiunea "masini sport" a competitiei "Masina anului in Scotia".

Juriul care a acordat distinctia a fost compus din 12 jurnalisti scotieni cu renume, membri ai Asociatiei Jurnalistilor Auto din Scotia. Pentru a putea intra in concurs, modelele participante trebuiau sa fie lansate in ultimele 12 luni si sa fie conduse pe drumurile scotiene de juriul desemnat. Cea de-a XI-a editie a competitiei scotiene l-a desemnat pe Volkswagen Scirocco drept castigator absolut.

Chris Draft, directorul diviziei britanice Volkswagen, a declarat ca "premiul este o onoare si reprezinta o distinctie importanta in primul rand pentruca este prima de la lansarea oficiala a modelului Scirocco."

via | GermanCarScene  

Comentarii (10)

  • Bestiala
    Exceptionala masina,am vazut-o pt prima data in realitate azi si nu credeam k arata atat d bine..m-am blocat knd am vazut k o pitzipoanka o conducea..asa frustat am fost k i-am dat o talpa adanca pana pe la 130 golfului meu..:)ma gandesc sa-mi donez un rinichi..
    0 0
  • mai-mai
    Cred ca s-a dat shpaga la scotieni......Alta explicatie nu exista.
    0 0
  • cred ca daca as putea sa te injur fara sa imi fie sters comentariul ai avea parte numai de "urari"
    0 0
  • florin
    alex
    Intr-adevar esti un frustrat !!!! Si analfabet pe deasupra!!!!!!!!!!!!!
    0 0
  • bravo VW !!
    cred k astia de la VW si-au concediat vekiul designer... in ultima vreme au inceput sa scoata modele f. frumoase, precum scirocco sau passat cc. sper sa continuie cu linia asta de design.
    0 0
  • Concurenta
    puteti sa faceti un update la stire si sa spuneti si care era concurenta, sa stim si noi sa ne dam cu parerea. Ca de era "unic competitor" si a castigat nu ii asa mare lucru
    0 0
  • florin
    volvo
    Volvo c30 e concurenta lui Scirocco, dupa el a fost inspirat, cred!
    0 0
  • andrei
    scirocco
    e splendida...sau splendid
    este unul in iasi negru complet:caroserie, geamuri inclusiv jante, e fenomenala nu ma asteptam sa arate atat de bine in realitate
    0 0
  • si eu am vazut una dimineata era de drive test si arata bestial.
    0 0
  • dadada
    KK german........Ca toate masinile facute de ei. Mai bine ar ramine la carnati si bere , poate pe astea le fac mai bine.......
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru