Primul teaser al surprizei pe care Lamborghini o dezvăluie la Paris

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 07.09.2010
Lamborghini pregăteşte pentru Salonul de la Paris o apariţie surpriză, despre care nu se cunosc prea multe informaţii. Italienii au publicat doar un teaser, care nu spulberă însă misterul.

Este în natura Lamborghini să aducă la fiecare salon european o premieră, fie că este vorba despre o versiune mai uşoară şi mai potentă a modelelor deja existente, fie că este vorba despre un concept revoluţionar. Ediţia de anul acesta a Salonului de la Paris nu putea face excepţie, italienii plănuind să expună în faţa publicului o apariţie misterioasă, despre care nu există momentan prea multe informaţii.

Pentru a incita şi mai mult publicul pasionat, constructorul a publicat astăzi un teaser, care nu trădează însă foarte multe detalii despre surpriză. Până în 30 septembrie, când vom asista la debutul oficial, doar motto-ul care însoţeşte teaserul, "Discover the way to the future of supersports car", ne poate duce cu gândul la un concept revoluţionar cu propulsie alternativă.

via | autoblog

Comentarii (2)

  • Claudiu
    La Paris va fi lansat urmasul lui Murcielago
    Nu este nicio surpriza . La Paris va fi lansat urmasul modelului Murcielago, ce se va numi cel mai probabil Jota . Marea noutate pe care o va aduce acest model este noul motor Lamborghini V12 aspirat din aluminiu de 7.0L si peste 700 CP ce satisface normele EURO 6, acest motor urmand sa fie folosit exclusiv de Lamborghini . http://www.germancarblog.com/2010/08/lamborghini-jota-caught-testing-on-german-autobahn/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=lamborghini-jota-caught-testing-on-german-autobahn
    2 0
  • lambo
    super tare capota ! lambo style !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru