Al patrulea teaser al conceptului Lamborghini pentru Paris

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 27.09.2010
Lamborghini a publicat astăzi cel de-al patrulea teaser al conceptului misterior pe care îl va dezvălui la Paris. Imaginea confirmă folosirea din abundenţă a fibrei de carbon la nivelul caroseriei.

După ce a dezvăluit ediţia specială LP570-4 Blancpain, Lamborghini a publicat cel de-al patrulea teaser al conceptului misterios, aşteptat şi el la Paris.

Asemeni celorlalte imagini publicate de constructorul italian, şi de această dată este vorba despre un detaliu ce poate fi cu greu identificat, dar care trădează multe componente din fibră de carbon. Materialul foarte uşor, folosit din abundenţă, va reduce considerabil masa şi va ajuta la obţinerea unor performanţe de invidiat, alături de propulsorul V10 de nouă generaţie, aşteptat cub capotă.

Aşa cum am mai afirmat, apariţia exotică din cadrul salonului nu se va concretiza într-un model de serie, fiind vorba doar despre un exerciţiu de design, capabil să anticipeze tehnologia modelelor Lamborghini aşteptate în viitor.

Constructorul din Sant'Agata Bolognese va mai da publicităţii două imagini de tip teaser în zilele următoare, primul contact cu supercarul concept urmând să aibă loc în noaptea din 29 septembrie, în cadrul unui eveniment special, organizat de grupul Volkswagen la Paris.

via | lamborghini

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru