Prius va avea o versiune pick-up!

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 11.11.2008
Conceptul A-BAT va sta la baza uneia dintre viitoarele versiuni extrem de interesante ale gamei Prius.

Toyota se pregateste sa faca un pas important in ceea ce priveste gama sa din viitorul apropiat, planuind o gama Prius care sa acopere o linie intreaga de modele si de tipuri de caroserie.

Astfel, Prius se va dezvolta in curand prin lansarea unui model de dimensiuni ceva mai mari, cu dotari de top, care sa se adreseze unui public cu pretentii. Pe langa acesta, Toyota va lansa o versiune coupe cu patru locuri a lui Prius, aceasta urmand sa vina cu o imagine mult mai dinamica si ceva mai proportionata decat actualul model, asemanat de multi cu o bucata de cascaval.

Foarte interesant este faptul ca Prius are sanse sa isi completeze gama cu o versiune pick-up, aceasta urmand sa se bazeze in principal pe conceptul A-BAT, prezentat acum cateva luni la Detroit.

Dezvoltarea gamei Prius de la Toyota urmeaza sa fie lansata in 2012, primele modele derivate fiind programate pentru acelasi an.

via | Leftlane

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru